Με αγώνες Μπάσκετ και Volley συνεχίζεται η αγωνιστική κίνηση στην Αίγινα. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 27 και 29 Οκτωβρίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μόνο αγώνες μπάσκετ και βόλεϋ περιλαμβάνει το μενού των ομάδων της Αίγινας, καθώς λόγω της επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση στα πρωταθλήματα του ποδοσφαιρικό Πειραιά. Αναλυτικά, στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζει την Δευτέρα στις 21.15 τον Τελαμώνα στην Σαλαμίνα. Για την 4η αγωνιστική των παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται το Σάββατο στις 11.00 τους Κυρίαρχους Παλαιάς Κοκκινιάς.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα αντιμετωπίζει τον Πορφύρα εκτός έδρας το Σάββατο στις 12.00. Στο βόλεϋ τέλος, για την 3η αγωνιστική της Κατηγορίας Α' Κορασίδων, ο Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 13.15 από Αθλητικό Σύλλογο Περιστερίου στο κλειστό Δίδυμα Χωράφας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png