Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου στην Αίγινα.



Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά στο ποδόσφαιρο και την 16η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 15.00 τον Πειραϊκό. Για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης της Β’ Κατηγορίας της Κ16, η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 12.15 από τους Νέους Ευγενείας, στο γήπεδο της Χαραυγής. Στο μπάσκετ και την 14η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί την Δευτέρα στις 22.00 στο κλειστό του Περάματος την U22 του Φάρου Κερατσινίου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 11.00 το παιδικό τμήμα υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά για το εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, ενώ την Κυριακή στις 11.30 αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Δραπετσώνας εκτός έδρας για την 17η αγωνιστική. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, την Κυριακή στις 15.15 το προμίνι αντιμετωπίζει τον Έσπερο στο κλειστό ‘Λάμπρος Κατσώνης‘. Στο βόλεϋ τέλος, την Κυριακή στις 12.00 για την 16η αγωνιστική της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Γυμναστικό Σύλλογο Ειρήνης στο Νέο Κλειστό του Κορυδαλλού, ενώ το Σάββατο στις 14.00 για την αντίστοιχη αγωνιστική της Α’ Κορασίδων ο Σαρωνικός φιλοξενείται από το Αιγάλεω στο κλειστό της περιοχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png