Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Οκτώ συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το μενού του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας για της ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 17η αγωνιστική της Β’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 13.00 τον Αστέρα Νίκαιας στο "Παντελής Νικολαΐδης". Για την 6η αγωνιστική της β’ φάσης της Β’ κατηγορίας της Κ16 η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στις 12.15 τους Νέους Δραπετσώνας. Στο μπάσκετ και την 15η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται την Δευτέρα στις 21.30 από τον Ο.Κ. Ελευσίνας στο κλειστό "Τάσος Βογιατζής".

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 11.00 για την 18η αγωνιστική το παιδικό τμήμα φιλοξενεί το αντίστοιχο του Πορφύρα. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το Σάββατο στις 11.45 για την 18η αγωνιστική το εφηβικό αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Πειραιά εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή στις 10.45 το προμίνι υποδέχεται στο ανοικτό της Αίγινας την Ελευθερία Μοσχάτου. Στο βόλεϋ τέλος, την Κυριακή στις 12.30 για την 17η αγωνιστική της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ την Αιξωνή, ενώ το Σάββατο στις 14.00 για την αντίστοιχη (17η) αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Κορασίδων ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Απολλώνιο, επίσης στο ΕΠΑΛ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png