Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 16, 17 και 18 Μαρτίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πέντε συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 20η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 13.30 από τον Άρη Αμφιάλης στις Σιταποθήκες. Για το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ Αντρών, την Δευτέρα στις 21.30 για την 18η και τελευταία αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Ο. Βάρης στο Νέο Κλειστό της περιοχής.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 12.15 για την 2η αγωνιστική της β' φάσης της Γ' Κατηγορίας των Παίδων, ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί ως τυπικά γηπεδούχος στο κλειστό του Νέου Ικονίου τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης. Στο βόλεϋ τέλος, την Κυριακή στις 12.30 για την 21η αγωνιστική της Α' Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Άρη Αμφιάλης, ενώ για την αντίστοιχη (21η) αγωνιστική της Α' Κορασίδων ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ το Σάββατο στις 14.30 τον Α.Ο.Φ. Πορφύρα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png