Η αγωνιστική κίνηση της Κυριακής 5 Μαΐου, για τις ομάδες της Αίγινας.

 IMG-3971.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Μόλις δυο αγώνες περιλαμβάνει των αγωνιστικό μενού των ομάδων της Αίγινας την Κυριακή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με όλα τα φώτα να πέφτουν στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και τον αγώνα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας του Πειραιά, εκεί όπου θα κριθεί ο πρωταθλητής του 1ου ομίλου, ο οποίος θα ανεβεί απευθείας στην Α’ Κατηγορία. Στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 14.00, θα αναμετρηθούν η Α.Ε. Σαρωνικός και ο Ολυμπιακός Περάματος, οι οποίοι μοιράζονται την κορυφή με 61 βαθμούς (19 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Το παιχνίδι του α’ γύρου (13η αγωνιστική) που είχε γίνει στις 20 Ιανουαρίου στο Πέραμα είχε λήξει ισόπαλο 1-1, με την ομάδα της Αίγινας να υπερτερεί (σε περίπτωση ισοβαθμίας) του αντιπάλου στην διαφορά των συνολικών τερμάτων του πρωταθλήματος (62-11 έναντι 67-22). Αυτό σημαίνει ότι αν ο κυριακάτικος αγώνας της 26ης αγωνιστικής δεν αναδείξει νικητή (ισοπαλία), η ομάδα που θα κατακτήσει της 1η θέση, θα είναι η Α.Ε. Σαρωνικός. Στο μπάσκετ τέλος και την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 10.45 τον Πανιώνιο στο ανοικτό της Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png