Ο Βασίλης Ζαμπέλης για την ασφάλεια του αγώνα "Αγία Μαρίνα Races".


Για τις τελευταίες εξελίξεις, με έμφαση στον σχεδιασμό που έχει γίνει για την ασφάλεια του αγώνα ''Αγία Μαρίνα Races", μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ο Βασίλης Ζαμπέλης που ανάμεσα σε άλλα είπε ότι: το πρώτο που κοιτάμε για τον αγώνα μας είναι η ασφάλεια των αθλητών που θα αγωνιστούν. Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας θα είναι ο κύριος Δούκας Σωκράτης (Γενικός Χειρουργός – Επειγοντολόγος). Στον αγώνα θα μας βοηθήσει και το ΕΚΑΒ με δύο μηχανές του.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το Σάββατο το ασθενοφόρο του νεφρολογικού κέντρου και την Κυριακή το ασθενοφόρο του νοσοκομείου ''Άγιος Διονύσιος'' θα είναι παρών στην διοργάνωση. Ακόμα Θα έχουμε έξι διασώστες από την ''Εθελοντική διασωστική ομάδα κρίσεων'' και τέσσερις ναυαγοσώστες από την ''Lifeguard Hellas '' καθώς και τον Μακαρατζή Μανώλη και την Λαβούτα Μαρία οι οποίοι είναι ναυαγοσώστες από την Αίγινα. Τέλος μαζί μας θα είναι και η ομάδα ραδιοερασιτεχνών Αίγινας με μεγάλη εμπειρία από αγώνες .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png