Οι "Δρομείς Ελπίδας" στον 9ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας.


Στον 9ο Αγώνα Δρόμου ''Ιωάννης Καποδίστριας'', που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα στις 26 Ιανουαρίου 2020, θα λάβουν μέρος οι Δρομείς Ελπίδας για να δώσουν την χαρά της συμμετοχής σε συνανθρώπους μας. Στην ανακοίνωσή του ο διοργανωτής σύλλογος αναφέρει ότι: "Είναι ομάδα δρομέων, με αλτρουιστική φιλοσοφία, με διάθεση προσφοράς και εναλλακτικό είδος τρεξίματος. Το όραμά τους έχει κύριο και υψηλό στόχο να προσφέρει στα παιδιά την παρουσία τους, και την συμμετοχή τους σε αθλητικά γεγονότα, να μοιραστεί μαζί τους συναισθήματα όπως το χτυποκάρδι της εκκίνησης, την χαρά του αγώνα και την υπέρτατη ικανοποίηση του τερματισμού".

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοργανωτή συλλόγου Ο.Α.Κ.Α. όποιος γονέας επιθυμεί το παιδί του που έχει κινητικά προβλήματα, να λάβει μέρος στον 9ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, με την βοήθεια των Δρομέων Ελπίδας, μπορεί να δηλώσει την συμμετοχή του στο email του συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λίγα λόγια για την διοργάνωση: Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 ο Ο.Α.Κ Αίγινας διοργανώνει τον 9ο Αγώνα Δρόμου με την επωνυμία "Ιωάννης Καποδίστριας" με την υποστήριξη του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού και της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αίγινας, την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας , το Εργομετρικό Κέντρο My Athlete,  την Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, το Νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος", το Νεφρολογικό Κέντρο Αίγινας, τον ιατρο κύριο Σωκράτη Δούκα - υπεύθυνο της ιατρικής ομάδας του αγώνα, τους φυσικοθεραπευτές Οικονόμου Στέλιο, Στεφανίδης Θανάση, και Στενάκη Παναγιώτη και το Τμήμα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας.

"Ο Ιωάννης Καποδίστριας, πρώτος κυβερνήτης της νεότερης Ελλάδας, είναι η σημαντικότερη προσωπικότητα της νεότερης ιστορίας του Έθνους μας. Η Αίγινα στην οποία αφίχθη και ορκίστηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του, την οποία και όρισε πρώτη Πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας, οφείλει να τιμά την μνήμη και την προσφορά του. Στα πλαίσια του εορτασμού του νησιού μας για τον Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια, διοργανώνουμε αγώνα δρόμου που θα λάβει χώρα στο κέντρο της Αίγινας", αναφέρει η προκήρυξη του αγώνα.

Η βασική διαδρομή των 10.000 μέτρων για δρομείς θα έχει αφετηρία και τερματισμό το Άγαλμα του Ι. Καποδίστρια επί της Λ. Δημοκρατίας, στο ύψος του Ιερού Ναού της Παναγίτσας. Στην ίδια διαδρομή θα γίνει επίσης αγώνας δρόμου πέντε (5.000) μέτρων για δρομείς και περιπατητές.

Στον αγώνα των 5000 και 10000 μέτρων θα υπάρχουν και ηλικιακές κατηγορίες (ως 35χρ , 36-55 , 56 – και πάνω)
 
Επίσης θα διεξαχθούν και άλλα Αθλητικά Δρώμενα.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

1) Αγώνας δρόμου 200μ για παιδιά Νηπίου - Ώρα έναρξης: 11.00.
2) Αγώνας δρόμου 800μ για μαθητές της 1ης, 2ας και 3ης τάξης Δημοτικού - Ώρα έναρξης: 11.15.
3) Αγώνας δρόμου 1.500μ για μαθητές της 4ης, 5ης και 6ης τάξης Δημοτικού - Ώρα έναρξης: 11.30.
4) Αγώνας δρόμου 5.000μ - "Κυριάκος Γκαρής"  για δρομείς και περιπατητές - Ώρα έναρξης: 12.35.
5)Αγώνας δρόμου 10.000μ για δρομείς - Ώρα έναρξης: 12.45.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png