Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 18 και 19 Ιανουαρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Έξι συνολικά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 14η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.30 τον Ατρόμητο Πειραιά.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΓια το πρωτάθλημα της Κ-14, η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 12.00 τους Νέους Ευγενείας στο γήπεδο της Χαραυγής. Στο μπάσκετ και στα τμήματα υποδομής του Σαρωνικού, την Κυριακή στις 12.45 το προμίνι υποδέχεται το αντίστοιχο του Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το Σάββατο στις 12.00 το παιδικό τμήμα φιλοξενείται από το αντίστοιχο των Κυρίαρχων Παλαιάς Κοκκινιάς, ενώ την Κυριακή στις 11.30 το εφηβικό του συλλόγου φιλοξενεί τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου.

Στο βόλεϊ τέλος, το Σάββατο στις 12.30 για την 14η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Άρτεμις στο Νέο Κλειστό του Κορυδαλλού.