Ολοκληρώνονται οι τελευταίες προετοιμασίες για την μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Το βράδυ του Σαββάτου το pasta party!


Μπροστά από το πάρκο όπου δεσπόζει η προτομή του Ιωάννη Καποδίστρια στην περιοχή της Παναγίτσας, συνεχίζονται αυτή την ώρα οι τελευταίες προετοιμασίες στην εξέδρα, που θα γίνουν οι απονομές το μεσημέρι της Κυριακής, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων. 

Από το Podcasting Feed της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, παραμονή του 9ου αγώνα δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας από τις 19:00 έως τις 21:30 το παραδοσιακό pasta party θα πραγματοποιηθεί έξω από το Εδεσματοπωλείο Πετρά (αρχοντικό Λογιωτατίδη) επί της οδού Ιωάννου Γκίκα. Αθλητές και αθλούμενοι, θα γευτούν τις νοστιμιές που θα ετοιμάσουν οι διοργανωτές και θα πάρουν δυνάμεις για τον αγώνα της επομένης!

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τον αριθμό συμμετοχής τους.  Οι οργανωτές της εκδήλωσης: Σύλλογος Φίλοι Φιστίκι Φέστ, Ο.Α.Κ. Αίγινας, Εδεσματοπωλείο Πετρά, Εστιατόριο Νόντας Πέρδικα.

Η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού υποστηρίζει και φέτος την μεγάλη διοργάνωση! Η τελευταία ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του του αγώνα kapodistriasrun.gr, για όσους πρόκειται να ταξιδέψουν στην Αίγινα την ημέρα του αγώνα αναφέρει ότι: "Ενημερωθήκαμε από την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού (Saronic Ferries), ότι το πλοίο των 09.30 πρόκειται με την μέχρι τώρα ζήτηση να γεμίσει . Παρακαλούνται οι αθλητές και οι συνοδοί του αγώνα δρόμου ''Ιωάννης Καποδίστριας'' να κανονίσουν έγκαιρα την κράτηση των εισιτηρίων τους . Υπάρχει το δρομολόγιο των 08.00 εκτός από των 09.30.  Μην πάτε τελευταία στιγμή στο δρομολόγιο των 09.30 και βρεθείτε χωρίς εισιτήριο , γιατί μετά το επόμενο πλοίο είναι στις 11.15 και θα φτάσει στην Αίγινα ακριβώς με την εκκίνηση των 5000 μέτρων και μόλις 15 λεπτά πριν την εκκίνηση των 10.000 μέτρων."

Μπορείτε να δείτε τις διαδρομές του "9ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας", οι οποίες είναι και οι δύο πιστοποιημένες εδώ.

Η βασική διαδρομή των δέκα (10.000) μέτρων για δρομείς θα έχει αφετηρία και τερματισμό το Άγαλμα του Ι. Καποδίστρια επί της Λ. Δημοκρατίας, στο ύψος του Ιερού Ναού της Παναγίτσας. Στην ίδια διαδρομή θα γίνει επίσης αγώνας δρόμου πέντε (5.000) μέτρων για δρομείς και περιπατητές. Στον αγώνα των 5.000 και 10.000 μέτρων θα υπάρχουν και ηλικιακές κατηγορίες (ως 35χρ , 36-55 , 56 – και πάνω).

Το αναλυτικό πρόγραμμα, σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα, έχει ως εξής:
  • Αγώνας δρόμου 200 μ. για παιδιά Νηπίου.  Ώρα έναρξης: 11.00.
  • Αγώνας δρόμου 800 μ. για μαθητές της 1ης, 2ας και 3ης τάξης Δημοτικού. Ώρα έναρξης: 11.15.
  • Αγώνας δρόμου 1.500 μ. για μαθητές της 4ης, 5ης και 6ης τάξης Δημοτικού. Ώρα έναρξης: 11.30.
  • Αγώνας δρόμου 5.000 μ. (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΑΡΗΣ) για δρομείς και περιπατητές. Ώρα έναρξης: 12.35.
  • Αγώνας δρόμου 10.000 μ. για δρομείς. Ώρα έναρξης: 12.45.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png