Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψε ο Α.Σ. Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας από το Athens Challenge Tournament.


Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις kick boxing στην Ελλάδα πήρε μέρος ο Α.Σ. Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας, κάνοντας το νησί για ακόμα μια φορά υπερήφανο. Ο λόγος για το "Athens Challenge Tournament", το οποίο είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, καθώς συγκέντρωσε 2250 αθλητές από όλο τον κόσμο. Ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας συμμετείχε με τρεις αθλητές, οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά και κερδίζοντας σημαντικές θέσεις.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣυγκεκριμένα, στην κατηγορία των 84 κιλών, ο Παναγιώτης Μπόγρης πήρε την 3η θέση, στην κατηγορία των 63 κιλών ο Γιάννης Χαμαλάκης πήρε επίσης την 3η θέση, ενώ 5ος στα 74 κιλά ήταν ο Νεκτάριος Βλάχος. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αθλητές, αγωνίστηκαν με αντιπάλους Α' Κατηγορίας και ήρθαν αντιμέτωποι με πρωταθλητές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο προπονητής του συλλόγου Λάμπρος Σταμούλης, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των αθλητών του στο τουρνουά, βλέποντας για ακόμα μια φορά πως παρ'όλο που ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι σχετικά καινούριος, οι αθλητές του έχουν καταφέρει τόσα πολλά.