Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 8 και 9 Φεβρουαρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επτά συνολικά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 17η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.15 την Νίκη Ρέντη. Για την 5η αγωνιστική της Κ-14 η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στις 12.15 την Προοδευτική.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΓια την 4η αγωνιστική της Κ-12, η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στις 14.30 την Α.Ε. Περάματος. Στο μπάσκετ και στα τμήματα υποδομής του Σαρωνικού, την Κυριακή στις 12.15 το προμίνι για την 6η αγωνιστική φιλοξενείται από το αντίστοιχο του Α.Ο. Ταταύλα. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, για την 1η αγωνιστική της β' φάσης της Γ' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, το παιδικό τμήμα φιλοξενεί ως τυπικά γηπεδούχος στο κλειστό του Ικονίου Περάματος την Ακαδημία Νοτίων Προαστείων την Κυριακή στις 12.00. Το Σάββατο στις 11.30 για την 6η αγωνιστική, το προμίνι φιλοξενείται από το αντίστοιχο του Α.Σ. Πέρα.

Στο βόλεϊ τέλος, για την 17η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 14.00 τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στο κλειστό 'Δημήτρης Ράπτης'.