Χορηγήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η άδεια διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας για την αγωνιστική περίοδο 2020- 2021.


Χορηγήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού, Τμήμα Αδειοδότησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Αγώνων, η άδεια διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων για ποδοσφαιρικά γήπεδα μεταξύ των οποίων και το το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας για την αγωνιστική περίοδο 2020- 2021.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το έγγραφο της απόφασης αναφέρει τη χορήγηση Αδείας Διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων ποδοσφαίρισης στην Ε.Π.Σ.Π., για την αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, για τα τμήματα Ανδρών των σωματείων-μελών της, για τους αγώνες τους στις διοργανώσεις του σχετικού Νο. “22.” - σύμφωνα με τα προγράμματα αγώνων και τα σχετικά παραχωρητήρια – καθώς και για τους εγκεκριμένους από τις αρμόδιες διοργανώτριες αρχές φιλικούς αγώνες τους, που θα διεξαχθούν στις κάτωθι αθλητικές εγκαταστάσεις Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Αιγίνης (Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση Παραλίας) του Δήμου Αιγίνης, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Φανερωμένης και Γυμναστηρίου στην ακτή Τότη Χαντζή στον οικείο Δήμο, τηρουμένων των προϋποθέσεων των ανωτέρω σχετικών και του εγκεκριμένου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αγωνιστικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορά το συγκεκριμένο άθλημα στα πλαίσια της πρόληψης κι αντιμετώπισης του κορωνοϊού, για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν τα εφαρμοζόμενα μέτρα. Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός καθημένων θεατών είναι 1100 άτομα.

Αναφορικά με την παρουσία θεατών στις αθλητικές συναντήσεις, αυτή θα ορίζεται από την εκάστοτε ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση περί κανόνων τήρησης αποστάσεων και άλλων μέτρων προστασίας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού covid-19.

Για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και τάξης, κοινοποιείται αντίγραφο της Αδείας Διεξαγωγής στην οικεία Αστυνομική Αρχή, μέσω της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Η διοργανώτρια ένωση/ομοσπονδία υποχρεούται να ενημερώσει έγκαιρα την οικεία Αστυνομική Αρχή, για οποιαδήποτε αλλαγή ημέρας και ώρας στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Νέα Άδεια Διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης εκδίδεται μόνο σε περίπτωση αλλαγής έδρας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png