Χορηγήθηκε ειδική αθλητική αναγνώριση στον Παναιγιναϊκό για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.


Από το αρμόδιο τμήμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού χορηγήθηκε ειδική αθλητική αναγνώριση στον σωματείο του Παναιγιναϊκού για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρει ότι: "Χορηγείται ειδική αθλητική αναγνώριση στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία "Αθλητικός Όμιλος Παναιγιναϊκός" με έδρα την Αίγινα και με αριθμό μητρώου ΧΙ 45 για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Μετά την χορήγηση της αθλητικής αναγνώρισης ο Παναιγιναϊκός μπορεί να λαμβάνει επιχορηγήσεις. 

Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τηρείται διαδικτυακή ηλεκτρονική πλατφόρμα με τίτλο "Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση", στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού somateia.gga.gov.gr στο οποίο τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, που φέρουν την ειδική αθλητική αναγνώριση του άρθρου 8 του ν. 2725/1999, εγγράφονται, αφού έχουν καταχωρήσει τα στοιχεία που προβλέπονται.

Σκοποί του Ηλεκτρονικού Μητρώου είναι ανάμεσα σε άλλα η στήριξη των αθλητικών σωματείων και η έκτακτη χρηματοδότησή τους για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών από την εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19, για το χρονικό διάστημα από 15 Μαΐου 2020 έως 31 Δεκεμβρίου 2020, το οποίο μπορεί να παραταθεί με απόφαση του αρμόδιου για τον Αθλητισμό Υπουργού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png