Ο Παναιγιναϊκός παρουσίασε τον προπονητή του Summer Camp 2021 Γιώργο Σουλιώτη.

dsc_0004-panaiginaikos.jpg

Στις 12 Ιουλίου θα ξεκινήσει ένα ακόμη μπασκετικό Summer Camp, που διοργανώνει η ομάδα του Παναιγιναϊκού. Ο Φίλιππος Τζίτζης παρουσίασε παρουσίασε σήμερα τον προπονητή Γιώργο Σουλιώτη.


Ο Φίλιππος Τζίτζης δήλωσε:

"Καλοσωρίζουμε τον Παναιγιναϊκό μας, μία από τις ομάδες μπάσκετ της Αίγινας τον προπονητή Γιώργο Σουλιώτη, έναν προπονητή καταξιωμένο, που θα είναι φέτος τον Ιούλιο στο camp που θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου. Το camp του Παναιγιναϊκού από το 2014 και για 6 χρόνια πάει πάρα πολύ καλά και ευχόμαστε και φέτος με την παρουσία του Γιώργου, κόουτς καλώς ήρθες, και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά."  

Ο προπονητής Γιώργος Σουλιώτης δήλωσε:

"Καλώς σας βρήκα, ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στο camp, θα το οργανώσουμε μαζί με τον κ. Φίλιππο. Ελπίζω να μαζευτούν όσα περισσότερα παιδιά μπορούν, να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να μπορέσουμε να το βελτιώσουμε, να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο basket.

Από 12 Ιουλίου σας περιμένουμε. Θα είναι χωρισμένο σε δύο διαφορετικές ώρες, το πρωί θα κάνουν οι μικρότεροι αθλητές μας, το απόγευμα θα κάνουν οι μεγαλύτεροι και κρύβουμε πολλές εκπλήξεις, πολλά δώρα. Θα συμμετέχουν σε πολλούς διαγωνισμούς που ελπίζω να προσφέρουν χαρά και να δώσουν ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο camp".

Ο Γιώργος Σουλιώτης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης, με σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Ειδικότητα Προπονητής Καλαθοσφαίρισης (2009-2015).

Εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην  Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (2017 - 2020). Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην ομάδα ανδρών Α.Σ. Παπάγου Β' Εθνική 2019-2020. Για περίπου μία δεκαετία διετέλεσε προπονητής και βοηθός προπονητή στους ακόλουθους φορείς και αθλητικά σωματεία: 

Προπονητής Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα- Κολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού, Προπονητής Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς Προπονητής στις ομάδες u16 και u15, Βοηθός Προπονητή στις ομάδες Ανδρών (Γ Εθνική) και u18, Προπονητής Α.Ε. Ψυχικού Προπονητής στις ομάδες u18 και u12, Βοηθός Προπονητή στην ομάδα Ανδρών (Α2), Προπονητής Αρίων Αμαρουσίου, Βοηθός Προπονητή στην ομάδα Γυναικών, Τεχνικός Διευθυντής Α.Ο. Λεοντείου Τεχνικός Διευθυντής και Σύμβουλος στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου. Προπονητής Γ.Σ. Αμαρουσίου Προπονητής στις ομάδες των ακαδημιών, Βοηθός Προπονητή στις ομάδες u18 και u16.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png