Με σημαντικές επιτυχίες ο ΟΑΚ Αίγινας στον αγώνα Hard Sun Trail Race στο Αγκίστρι.

Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας μαζί με την ομάδα Aegina Run Team συμμετείχαν στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γειτονικό Αγκίστρι.

Ο αγώνας είχε δύο διαδρομές των 27χλμ και 10χλμ , καθώς και παιδικό αγώνα. Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας και στις τρεις διαδρομές έχοντας και διακρίσεις. Στον μεγάλο αγώνα η Τζίμα Βασιλική ήρθε 1η στις γυναίκες, αλλά και 2η σε όλο τον αγώνα με χρόνο 2.31΄. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν ο Ilir Yzeiraj 13ος με 2.54΄ο οποίος χάθηκε σε κάποιο σημείο του αγώνα, καθώς και ο Γιαννούλης Γιάννης ο οποίος δυστυχώς τερμάτισε με κράμπες και στα δύο πόδια ,16ος με χρόνο 3.04΄.

Σίγουρα θα είχαν κάνει κάτι καλύτερο αν δεν τους τύχαιναν όλα αυτά. Στο μικρότερο αγώνα ο Ο.Α.Κ. Αίγινας είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Ο Αντώνης Ζαμπέλης, ο μικρότερος που έτρεξε στα 10χλμ, ήρθε 5ος με χρόνο 56΄. Ακολούθησε ο Αθανάσιος Σγουρόπουλος , 1ος στην ηλιακή του κατηγορία, με χρόνο 1.13΄, η Μάιρα Καλλίνογλου με 1.25΄, η Έφη Βαλάσκα 1.30΄, η Δήμητρα Παπαδά 1.33΄, η Ξανθίππη Βατικιώτη με 1.34΄και η Εύη Στρατηγού με 1.53΄.

Στον παιδικό αγώνα είχαμε την συμμετοχή του Γιώργου Ζαμπέλη ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση. Τέλος στον μεγάλο αγώνα συμμετείχε και ένα ζευγάρι που μένουν πλέον στην Αίγινα ο Jon Crooks 11oς με 2.51΄και η Rowena Harding 32η με 3.49΄.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διοργανωτή και επίσης αθλητή του συλλόγου Ο.Α.Κ. Αίγινας, Σπύρο Λογοθέτη, για τον όμορφο αγώνα που μας πρόσφερε.

Με πληροφορίες από τον Ο.Α.Κ. Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png