Με σημαντικές επιτυχίες ο ΟΑΚ Αίγινας στον αγώνα Hard Sun Trail Race στο Αγκίστρι.

Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας μαζί με την ομάδα Aegina Run Team συμμετείχαν στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γειτονικό Αγκίστρι.

Ο αγώνας είχε δύο διαδρομές των 27χλμ και 10χλμ , καθώς και παιδικό αγώνα. Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας και στις τρεις διαδρομές έχοντας και διακρίσεις. Στον μεγάλο αγώνα η Τζίμα Βασιλική ήρθε 1η στις γυναίκες, αλλά και 2η σε όλο τον αγώνα με χρόνο 2.31΄. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν ο Ilir Yzeiraj 13ος με 2.54΄ο οποίος χάθηκε σε κάποιο σημείο του αγώνα, καθώς και ο Γιαννούλης Γιάννης ο οποίος δυστυχώς τερμάτισε με κράμπες και στα δύο πόδια ,16ος με χρόνο 3.04΄.

Σίγουρα θα είχαν κάνει κάτι καλύτερο αν δεν τους τύχαιναν όλα αυτά. Στο μικρότερο αγώνα ο Ο.Α.Κ. Αίγινας είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Ο Αντώνης Ζαμπέλης, ο μικρότερος που έτρεξε στα 10χλμ, ήρθε 5ος με χρόνο 56΄. Ακολούθησε ο Αθανάσιος Σγουρόπουλος , 1ος στην ηλιακή του κατηγορία, με χρόνο 1.13΄, η Μάιρα Καλλίνογλου με 1.25΄, η Έφη Βαλάσκα 1.30΄, η Δήμητρα Παπαδά 1.33΄, η Ξανθίππη Βατικιώτη με 1.34΄και η Εύη Στρατηγού με 1.53΄.

Στον παιδικό αγώνα είχαμε την συμμετοχή του Γιώργου Ζαμπέλη ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση. Τέλος στον μεγάλο αγώνα συμμετείχε και ένα ζευγάρι που μένουν πλέον στην Αίγινα ο Jon Crooks 11oς με 2.51΄και η Rowena Harding 32η με 3.49΄.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διοργανωτή και επίσης αθλητή του συλλόγου Ο.Α.Κ. Αίγινας, Σπύρο Λογοθέτη, για τον όμορφο αγώνα που μας πρόσφερε.

Με πληροφορίες από τον Ο.Α.Κ. Αίγινας.