Έρχεται ο 11ος Αγώνας Δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας". Θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022.


Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη και η φόρμα δήλωσης για τον 11ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022. Τον αγώνα διοργανώνει ο Ο.Α.Κ Αίγινας, υπό την αιγίδα του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας, σε συνεργασία με τον Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας, την Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας και το Νοσοκομείο Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος".

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η βασική διαδρομή των 10.000 μέτρων για δρομείς θα έχει αφετηρία και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Στην ίδια διαδρομή θα γίνει, επίσης, ο αγώνας δρόμου των 5.000 μέτρων για δρομείς και περιπατητές. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και άλλα αθλητικά δρώμενα.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής: Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου των 10.000 μέτρων για δρομείς, με όριο συμμετοχής 300 άτομα. Στις 12:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου των 5.000 μέτρων με όριο συμμετοχής 300 άτομα. Οι απονομές θα γίνονται άμεσα με την συμπλήρωση των θέσεων.

Αναλυτικές πληροφορίες με την προκήρυξη και την δήλωση του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης κάνοντας click εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png