Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ορεινού τρεξίματος "Ελλάνιος Δίας".

20221120_112910-ellanios-00.jpg

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία "Ελλάνιος Δίας", που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρωί της Κυριακής στην Αίγινα, με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την παραλία του Μαραθώνα.


Μετά το τέλος του αγώνα η Βασιλική Τζίμα μιλώντας στο Aegina Portal είπε: "Ο αγώνας σήμερα κύλησε πολύ καλά. Οι εντυπώσεις των αθλητών ήταν θετικές, γιατί και για μας ήταν ο πρώτος αγώνας που διοργανώνουμε, οπότε σίγουρα βοήθησέ το να μας πούνε πως ήτανε τον αγώνα, να μας πουν εντυπώσεις, έτσι ώστε και του χρόνου να βελτιωθούμε και πάντα να γίνεται όλο και καλύτερος ο αγώνας.

20221120_112910-ellanios-02.jpg
Οι αθλητές ξεπέρασαν τα 200 άτομα, 250 - 260 άτομα τερμάτισαν κιόλας σε όλες τις διαδρομές, μας έδωσαν θετικά σχόλια, τους άρεσε η διαδρομή  είχε πολύ θεά ο αγώνας παρόλο την κάποια τεχνική δυσκολία που συναντήσανε στο μεγάλο αγώνα στα 23 km.

Γενικώς όλοι ήταν ευχαριστημένοι, βοήθησαν πάρα πολύ οι φίλοι του “Φιστικι Φεστ, με το τον μπουφέ που μας είχανε το τερματισμό, Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, που ήταν στον αρχαίο ελαιώνα με τα energy bowls, οι ραδιοερασιτέχνες κάνανε πολύ καλή δουλειά και μας βοήθησαν.

20221120_112910-ellanios-08.jpg
Ήταν ένας πετυχημένος αγώνας, βοήθησε πάρα πολύ και ο καιρός, ο οποίος σήμερα ήταν έτσι λίγο συννεφιασμένος και επομένως ήταν ο ιδανικός στους αθλητές 23 χιλιομέτρων. Πιστεύω ότι πήγε πάρα πολύ καλά και του χρόνου σίγουρα θα έχουμε περισσότερους αθλητές. Ήδη αυτοί που τρέξανε μας είπαν ότι θα ερθούνε και του χρόνου.

Όλα καλά! Γενικώς τερμάτισαν, είχαμε πολύ μικρές, δεν τραυματίστηκαν, δεν χτύπησαν. Οπότε αυτό είναι στα θετικά γιατί ήθελα γενικώς όλοι οι αθλητές να τερματίσουν και να είναι στο έχει αβλαβής. Γενικώς μείνανε, πιστεύω, όλοι πολύ ευχαριστημένοι.

20221120_112910-ellanios-03.jpg
Βοήθησε βέβαια όπως είπαμε και ο καιρός, όλα όλα ήτανε μία χαρά, μια μικρή γιορτή, που πιστεύω μέχρι ότι με τον καιρό όλο και θα μεγαλώνει και θα έρχονται περισσότεροι και θα ευχαριστιούνται τον αγώνα.

Μας βοήθησε πάρα πολύ, όπως και κάθε χρόνο, που έρχεται τον Ιωάννη Καποδίστρια η δημοσιογράφος και πολύ καλή φίλη της ΕΡΑ Σπορ οι ίδιοι και Βίκυ Σπύρου, μαζί με τον σύζυγό της το Μάκη Κολέθρα, παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας, όπου κάθε χρόνο έρχονται στον “Ιωάννη Καποδίστρια”, αυτή τη φορά ήρθανε και τον αγώνα βουνού και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να έρχονται και σε αυτόν πλέον τον αγώνα να μας βοηθάνε.

20221120_112910-ellanios-04.jpg
Να πω ότι είχαμε και παιδικούς αγώνες, όπου ήρθανε αρκετά παιδάκια, πιστεύω το χαρήκανε, είχαμε και και για τα νήπια και για τα παιδάκια του δημοτικού. Οι πρώτοι που νίκησαν είχαν και τα δωράκια τους, ππότε πιστεύω ότι μείνανε πολύ ευχαριστημένα.

Αλλά είχαμε πολύ μεγάλη συμμετοχή, δηλαδή σε σημείο που δεν φτάσανε πλέον άλλα νούμερα να δώσουμε τα 8 χιλιόμετρα στους περιπατητές. Είχαμε και τα 8 χιλιόμετρα στο τρέξιμο, όπου όλοι μείνανε πολύ ευχαριστημένοι με τη διαδρομή. Είναι μία εύκολη και βατή διαδρομή, αλλά και πάλι έχει τη θέα, έχει ωραία μέρη που περνάνε, αλλά είχαμε και αρκετούς περιπατητές κι αυτό είναι ένα θετικό και πολλοί ήταν Αιγινήτες και μας χαροποίησε αυτό το πράγμα, ότι πολλοί ήρθανε για να περπατήσουν στη διαδρομή αυτή του αγώνα.

20221120_112910-ellanios-09.jpg
Οπότε πιστεύω ότι από του χρόνου θα έχουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές στο περπάτημα, γιατί όντως ήταν ο μοναδικός αγώνας που έκλεισε κατευθείαν από συμμετοχές.

Επιπλέον να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια του γιατρού, του κυρίου Μπότσαρη για τους δύο φυσικοθεραπευτές τον Θανάση Στεφανίδη και τον Στενάκη, καθώς επίσης και για την προσφορά των ασθενοφόρων από το Νεφρολογικό Κέντρο, όπου και ο κύριος Λογοθέτης Μανώλη έτρεξε στον αγώνα, καθώς επίσης και από το ασθενοφόρο του νοσοκομείου και βέβαια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την Αστυνομία που ήτανε κι έκλεισε το δρόμο και στο παιδικό αγώνα, αλλά και γενικώς ήταν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, μέχρι να τερματίσει ο τελευταίος αθλητής, γιατί μας παρείχε μία ασφάλεια γιατί ήταν λίγο δύσκολο αυτό το κομμάτι με το δρόμο.

20221120_112910-ellanios-06.jpg
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους όσους βοήθησαν τον αγώνα και εννοείται και ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε εσάς, στο Aegina Portal που πάντα μας στηρίζετε και είσαστε δίπλα μας σε κάθε διοργάνωση μας". 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png