Τα δρομολόγια της Saronic Ferries την ημέρα του 12ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι αθλητές.

agonas-dromou-ioannis-kapodistrias.jpg

12ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Οργανωτική Επιτροπή. Ανακοίνωση.

Τα δρομολόγια της Saronic Ferries την ημέρα του 12ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι αθλητές. Τα δρομολόγια που μπορούν να πάρουν οι αθλητές την Κυριακή για να έρθουν και να φύγουν από την Αίγινα είναι τα παρακάτω.     

Κυριακή 29/1

Πειραιάς →  Αίγινα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ 09:00  
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ 10:00  

Αίγινα → Πειραιάς

Κυριακή 29/1

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ 16:45
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ 17:45
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ 19:50

Από την Πέμπτη θα μπορείτε να βγάζετε τα εισιτήρια σας, καλό είναι να τα εκδώσετε νωρίτερα. Όποιοι πάνε την Κυριακή να βγάλουν τα εισιτήρια θα πρέπει να πάνε λίγο νωρίτερα γιατί θα υπάρχει πολύ κίνηση.

Ο χρυσός χορηγός Saronic Ferries  πρόσθεσε την Κυριακή προς Αίγινα ένα ακόμα δρομολόγιο και έτσι οι αθλητές εκτός από το πλοίο των 09.00 μπορούν να πάρουν και το πλοίο των 10.00 .

Ο αγώνας είναι στην παραλία της Αίγινας με εκκίνηση 12.30 τα 5000 μέτρα και 12.40 τα 10000 με το πλοίο των 10.00 θα φτάσετε στην Αίγινα στις 11.15 και θα είστε στην γραμματεία των αγώνων στο στάδιο της Αίγινας στις 11.30 . Όσοι λοιπόν δεν θέλετε να ξυπνήσετε πολύ νωρίς , να ταξιδεύσετε με το δρομολόγιο των 10.00.

Σας περιμένουμε με χαρά για να τρέξουμε στους δρόμους της Πρώτης Πρωτεύουσας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια της Saronic Ferries εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png