Δυνατή εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Α.Κ. Αίγινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα. Τέταρτη θέση ο Αντώνης Ζαμπέλης στα 3.000 μ. στην Κ16.

oaka-agones-trikala.jpg

Δρομείς από Σωματεία από όλη την Ελλάδα τίμησαν και φέτος τη διοργάνωση, που αποτελεί την έναρξη της νέας περιόδου των πανελληνίων πρωταθλημάτων. Οι αγώνες έγιναν στο προπονητικό κέντρο “Σκαμνιές” στην Πηγή Τρικάλων την Κυριακή, σημείο αναφοράς της διοργάνωσης.  

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Μεγάλος αριθμός αθλητών, από όλη την Ελλάδα, πήρε μέρος στη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε ανώμαλο έδαφος, με την οποία ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2023.. Αναμεσά τους και οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας:, Δημόπουλος  Παναγιώτης (4000μ Κ18) , Ζαμπέλης Αντώνης και Καλαφατέτης Αλέξανδρος (3000 μ Κ16 και οι δύο). 

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζαμπέλης τερματίζοντας στην τέταρτη θέση με επίδοση 9΄13΄΄. Σημειώνεται ότι την περσινή χρονιά στον ίδιο αγώνα, ήταν εικοστός με χρόνο 10΄04΄΄ , έκανε φέτος ρεκόρ 51 δευτερόλεπτα . Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός με πολύ καλούς αθλητές και συμμετοχή περισσοτέρων από 120 αθλητών.

Ο Καλαφατέλης Αλέξανδρος στον ίδιο αγώνα κατετάγη 97ος με χρόνο 11΄23΄΄ . Ο Αλέξανδρος είναι αθλητής ταχυτήτων και πρώτη φορά πήρε μέρος σε τέτοιο αγώνα αντοχής και άφησε άριστες εντυπώσεις. Ο Δημόπουλος με 14΄54΄΄ ήρθε 69ος τρέχοντας όπως ακριβώς του είπε ο προπονητής  του. Πήρε μέρος στα 4000μ της κατηγορίας Κ18 και έδειξε ότι έχει δυνατότητες να πετύχει πολύ πιο γρήγορες επιδόσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png