Μέλος της εθνικής ομάδας Μουάι Τάι ο Δημήτρης Κρητικός. Θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

IMG_20240329_002816.jpg

Το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάι Τάι, στην κατηγορία -63,5kg ηλικίας 18-40 ετών, κατέκτησε ο Αιγινήτης αθλητής Δημήτρης Κρητικός.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το πρωτάθλημα διεξήχθη στις 9-10 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας", από τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάι Τάι (ΠΟΜ). Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν περισσότεροι από 700 αθλητές, από 62 Σωματεία. 

Η προετοιμασία του αθλητή πραγματοποιήθηκε στο "Αθλητικό Κέντρο Αίγινας", στην Κυψέλη, με δασκάλους τους Νεκτάριο Ντελληγιώργη και Παύλο Μπήτρο και στη σχολή "Μπλε Δράκος" στη Νέα Σμύρνη, με τον παγκόσμιας φήμης Ταϊλανδό δάσκαλο Ekger Mono και τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες, αδελφές, Κωνσταντίνα και Φανή Πελούμπη.

Μετά από αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία και αθροιστικά με προηγούμενους αγώνες της Ομοσπονδίας, ο Δημήτρης Κρητικός συγκέντρωσε αρκετούς πόντους και έγινε μέλος της εθνικής ομάδας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη πόλη της Πάτρας, το διάστημα 31 Μαΐου – 10 Ιουνίου 2024.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png