Η Θρυλική περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, ξεκινά το Σάββατο 8 Ιουνίου από την Αίγινα.

Tour.jpg

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα η ομάδα του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκες» κούπες του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη. Η θρυλική περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων, θα ξεκινήσει από την Αίγινα, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024. Η ομάδα θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο Φοίβος, στις 10:30 π.μ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα ακόλουθα: Η σεζόν 2023-2024 γράφτηκε με «χρυσά» γράμματα στην πλούσια και γεμάτη τίτλους Ιστορία του Ολυμπιακού μας. Τα βαρύτιμα τρόπαια του Conference League και του Youth League θα «ταξιδέψουν» από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, με σκοπό να βρεθούν κοντά στους φιλάθλους μας σε όλη τη χώρα.

Το ταξίδι των τροπαίων ξεκινά το Σάββατο (8/6) από την Αίγινα.

Θα υπάρχει συνεχής και έγκαιρη ενημέρωση στους φιλάθλους μας για το ταξίδι των τροπαίων, ώστε να μπορούν να τα δουν και να φωτογραφηθούν στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία που θα εκτίθενται.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png