
Στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2025, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας «Γίδι των Μεθάνων», που αποτελεί πλέον θεσμό για τους λάτρεις της περιπέτειας και της ορεινής δρομικής εμπειρίας, με μοναδική θέα στα ηφαιστειογενή τοπία των Μεθάνων.
Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μια διαδρομή που συνδυάζει φυσική ομορφιά, αθλητική πρόκληση και φιλική ατμόσφαιρα. Στην διοργάνωση συμμετείχε ο Ο.Α.Κ. Αίγινας, οι αθλητές του οποίου πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Στα 5.000 μέτρα, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ζαμπέλης Γεώργιος μετά από εξαιρετική εμφάνιση, τερματίζοντας σε 18’20’’. Ο αθλητής του συλλγόυ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται και φέτος να πρωταγωνιστήσει στους αγώνες ανωμάλου δρόμου που ακολουθούν, με πρώτο σταθμό το Περιφερειακό Πρωτάθλημα στα Οχυρά Πέρδικας.
Στα 12.000 μέτρα, η Τζίμα Βασιλική ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση, σε μια διαδρομή ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και εντυπωσιακής ομορφιάς.
Στον παιδικό αγώνα, μετά από έντονο συναγωνισμό, τη νίκη πήρε η Κοττάκη Βασιλική. Η νεαρή αθλήτρια δείχνει ότι διαθέτει τόσο τα σωματικά όσο και τα ψυχικά χαρίσματα για να ακολουθήσει τα βήματα των συναθλητών της, που διακρίνονται στα πανελλήνια πρωταθλήματα αντοχής.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Λορέντζος Σπύρος στον παιδικό αγώνα, με τον αθλητή μας να παρουσιάζει συνεχόμενη πρόοδο από προπόνηση σε προπόνηση και να χαίρεται κάθε συμμετοχή του. Μαζί του έτρεξε και η μικρή του αδελφή, η Αναστασία, η οποία επίσης δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα το τρέξιμο.

