Featured

Μεγάλη εμφάνιση του Γιώργου Γιαννούλη στον Μαραθώνιο. Εντυπωσίασε ο 15χρονος Γιώργος Ζαμπέλης στα 5 χιλιόμετρα.

Μεγάλη εμφάνιση του Γιώργου Γιαννούλη στον Μαραθώνιο. Εντυπωσίασε ο 15χρονος Γιώργος Ζαμπέλης στα 5 χιλιόμετρα.

Εξαιρετικές επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν οι αθλητές μας στον Μαραθώνιο, με τον Γιώργο Γιαννούλη να πραγματοποιεί εντυπωσιακό ντεμπούτο στην απόσταση των 42,195 χιλιομέτρων και τον 15χρονο Γιώργο Ζαμπέλη να ξεχωρίζει στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. 

Από το Ενημερωτικό Δελτίο, στο Aegina Portal Talk Radio

Ο Γιώργος Γιαννούλης, στον πρώτο του μαραθώνιο, τερμάτισε με τον εξαιρετικό χρόνο των 2 ωρών, 34 λεπτών και 51 δευτερολέπτων (2:34:51), πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερα ώριμη και έξυπνη αγωνιστική εμφάνιση. Διαχειρίστηκε με προσοχή τον ρυθμό του στα πρώτα χιλιόμετρα, αντιμετώπισε συντηρητικά τις ανηφορικές διαδρομές και επιφύλαξε τις δυνάμεις του για το τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Στα τελευταία 10 χιλιόμετρα ανέβασε σημαντικά τον ρυθμό του, ολοκληρώνοντας δυναμικά την προσπάθειά του και περνώντας συγκινημένος τη γραμμή του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σε μια ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του 15χρονου Γιώργου Ζαμπέλη στα 5 χιλιόμετρα. Με χρόνο 15:45, κατέλαβε την 16η θέση στη γενική κατάταξη των ανδρών, ενώ αναδείχθηκε πρώτος στην ηλικιακή κατηγορία του, επιβεβαιώνοντας το μεγάλο ταλέντο και τις δυνατότητές του.

Στον ίδιο αγώνα των 5 χιλιομέτρων συμμετείχε και η Βασιλική Τζίμα, η οποία τερμάτισε σε χρόνο περίπου 22 λεπτών, ολοκληρώνοντας με μια ακόμη καλή εμφάνιση μια ιδιαίτερα θετική αγωνιστική περίοδο, με αρκετές γρήγορες επιδόσεις.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.