Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Τη Κυριακή ο Σαρωνικός παίζει στις 15:00 στο γήπεδο του Περάματος με τον Περαμαικό, η Α.Ε Αίγινας Αιακός φιλοξενεί το Σάββατο επίσης στις 15:00 την Οδηγήτρια στο Δημοτικό στάδιο του νησιού μας. Λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, δε θα διεξαχθεί η 21η αγωνιστική του μπάσκετ της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Ο Σαρωνικός στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής κόντρα στο Περαμαικό, πηγαίνει με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη του τη προηγούμενη αγωνιστική (4-0 την Καστέλλα) και ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Περαμαικός βρίσκεται στη 3η θέση (40β.) με το Σαρωνικό να είναι ένα βαθμό (39β.) πίσω και στη 4η θέση.


Μοναδικός απών από το συγκεκριμένο ματς ο Δημήτρης Ανταλής (τραυματίας).Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα γίνει στο γήπεδο του Περάματος. Η Α.Ε Αίγινας Αιακός θα υποδεχθεί την Οδηγήτρια το Σάββατο στις 15:00 για τον Β' όμιλο. Η ομάδα του Δημήτρη Σκίτσα δείχνει έτοιμη για τη συνάντηση αυτή, και παρά τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει, είναι αποφασισμένη για τη νίκη. Ο τεχνικός του συλλόγου δε θα έχει στη διάθεσή του, τον Γκοτσούλια (στρατευμένος), και ίσως τον Θανάση Μπακόμητρο που παρ'ολο που γυμνάζεται κανονικά, δεν είναι 100% έτοιμος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png