Παναιγιναϊκός - Φοίνικας Αγ. Σοφίας 64-21. Πρεμιέρα παιδικού πρωταθλήματος.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει καμία απολύτως αντίσταση, το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού υπέταξε τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας στο γήπεδο της Αίγινας με 64-21, και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του Νίκου Μαρίνου έδειξαν από την αρχή πως θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης, αφού οι φιλοξενούμενοι του Φοίνικα πέραν από την μαχητικότητα, έδειξαν κατώτεροι σε ποιότητα από τους αντίστοιχους του Παναιγιναϊκού.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Οι γηπεδούχοι με όπλο την πολυφωνία στην επίθεση αλλά και την συνοχή τους στην άμυνα, ουσιαστικά τελείωσαν την υπόθεση νίκη από το 1ο κιόλας δεκάλεπτο. Το 21-5 της α' περιόδου λειτούργησε σαν απόλυτος καθρέπτης της διαφοράς των δύο ομάδων, με τους κόκκινους της Αίγινας να συνεχίζουν εντυπωσιακά και στην συνέχεια. Το 19-8 της β' περιόδου έφερε τους γηπεδούχους στο +27, με την αναμέτρηση πλέον να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Με μοναδική εξαίρεση την κακή γ' περίοδο (8-4), αφού ο αέρας της διαφοράς δεν άφησε τους ταλαντούχους παίκτες του νησιού να έχουν καθαρό μυαλό, το συγκρότημα του υπηρεσιακού τεχνικού των νησιωτών βρήκε τελικά ρυθμό, το οποίο κράτησε μέχρι και την τελική κόρνα της γραμματείας. Με σκορ δεκαλέπτου 16-4, ο Παναιγιναϊκός πήρε την νίκη τελικά με 64-21, σε ένα ματς στο οποίο ο Νίκος Μαρίνος βλέποντας την διαφορά δυναμικότητας, δοκίμασε αρκετά αμυντικά αλλά και επιθετικά συστήματα.

Παναιγιναϊκός (Ν.Μαρίνος, Γ.Στρατηγός): Σαραντόπουλος 3(1), Αβντουλάϊ, Μαρίνος 7(1), Χρήστου 17, Κουκούμης, Κάσσης 4, Κώτσης, Ροδίτης, Στρατηγός 15, Σάββας, Γκούρι, Βουλγαράκης 16.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png