Παννεαπολικός-Παναιγιναϊκός 59-52. Για την 3η αγωνιστική Παίδων Γ' της ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 59-52 γνώρισε το Σάββατο το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού από τον Παννεαπολικό για την 3η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Σπύρου Κάτσα 'πλήρωσε' ουσιαστικά τα κενά του διαστήματα στο β' ημίχρονο αλλά και τα εύκολα λάθη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους νησιώτες, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 9-0 στην αρχή, ενώ στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν σε 13-11 στο τέλος της α' περιόδου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο β´ δεκάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε χαρακτήρα ντέρμπι αφού κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να ξεφύγει, με το ημίχρονο να κλείνει στο 29-29. Στο β´ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και βρέθηκαν στο +4 (34-30), αλλά μέχρι εκεί. Η φορτωμένη με φάουλ βασική πεντάδα του Παναιγιναϊκού σε συνδυασμό με την κούραση, επέτρεψε στην ομάδα της Νίκαιας να ξεφύγει με 8, πέντε λεπτά πριν τα 30. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσει κάπως η υπόθεση νικητής, με την ομάδα του Σπύρου Κάτσα να προσπαθεί στα τελευταία λεπτά να πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση, αλλά οι κακές επιλογές στην επίθεση (χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες), της το στέρησαν. Εξαιρετικός για ακόμα ένα ματς ο Σπυρίδων Χρήστου που σταμάτησε στους 29 πόντους, με τον Βουλγαράκη να ακολουθεί στους σκόρερ με 11π.

Παναιγιναϊκός (Κάτσας): Αβντουλάι 1, Μαρίνος 5 (1), Χρήστου 29, Κουκούμης, Κάσσης, Γκούρι 2, Βουλγαράκης 11, Κώτσης, Ροδίτης, Στρατηγός 3(1), Σάββας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png