Παναιγιναϊκός - Προφήτης Ηλίας 50-77. Για την 2η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Βαριά ήττα γνώρισε το αντρικό τμήμα του Παναιγιναϊκού για την 2η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καρανδρέα ηττήθηκε με 77-50 από τον Προφήτη Ηλία στο κλειστό των Μεθάνων (έδρα του Παναιγιναϊκού), σε ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, με τους γηπεδούχους όμως να φτάνουν κάποια στιγμή κοντά στο σκορ, αλλά τελικά να 'πληρώνουν' τις κακές επιλογές στην επίθεση, οι οποίες ήρθαν κυρίως λόγω έλλειψης ενέργειας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ξεκίνησε αρκετά καλά και για τους δύο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 18-15 στο 10λεπτο. Σχεδόν το ίδιο σκηνικό και στην β' περίοδο, με την ομάδα του Προφήτη Ηλία να είναι εμφανώς καλύτερη, με αποτέλεσμα να πάει στο ημίχρονο προηγούμενη με 35-28. Οι κυανοκίτρινοι του νησιού προσπάθησαν κυρίως με ατομικές ενέργειες να μειώσουν την διαφορά, την οποία κατέβασαν μέχρι τους 4 πόντους (40-44 στο 28). Η ανωτερότητα όμως του αντιπάλου σε συνδυασμό την κούραση των παικτών του Δημήτρη Καρανδρέα, 'έγειρε' την πλάστιγγα προς τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 4ο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικοί. Με σκορ δεκαλέπτου 25-7 η ομάδα του Προφήτη Ηλία έφτασε στο τελικό 77-50, και στην 1η του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού την 1η αγωνιστική είχε ρεπό. Από την άλλη οΠαναιγιναϊκός είναι υποχρεωμένος να αφήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι στην άκρη, και να κοιτάξει από το επόμενο ματς (σσ με Σάρξ Γλυφάδας εκτός) την δική του αντεπίθεση. Τα δεκάλεπτα 15-18, 13-17, 15-17 και 7-25.

Παναιγιναϊκός (Καρανδρέας): Ψωμιάδης Ομ, Γκίκας, Γρυπαίος, Χριστοδούλου 2, Φλέσσας, Χαράτσης 21 (4), Κάτσας 9,Ξυδούς 8, Καλέμι 2, Στρατηγός, Τζίτζης Ν. 4, Χαρτοφύλαξ 4.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png