Το αγωνιστικό διήμερο του Παναιγιναϊκού σε γυναίκες και κορασίδες.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 50-47 γνώρισαν οι γυναίκες του Παναιγιναϊκού από την Μάνδρα εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ. Το ματς ήταν ντέρμπι καθ' όλη την διάρκειά του, με τις γηπεδούχες να παίρνουν την νίκη στο δ' δεκάλεπτο. Η α' περίοδος βρήκε τον Παναιγιναϊκό προηγούμενο με το ισχνό 14-12, με το β' δεκάλεπτο να είναι το ίδιο ισορροπημένο. Με σκορ δεκαλέπτου 12-10 για την Μάνδρα, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον πίνακα να δείχνει το ισόπαλο 24-24.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στην γ' περίοδο οι φιλοξενούμενες του νησιού μπήκαν εξαιρετικά, και με σκορ 16-9 προηγήθηκαν με 40-33. Στην δ' και τελευταία περίοδο το σκηνικό άλλαξε, με τις παίκτριες της Μάνδρας να μπαίνουν αποφασισμένες να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, και από την άλλη οι αντίστοιχες του διδύμου Γεωργίου-Λορέντζου να είναι εκνευριστικά  άστοχες, το παιχνίδι  γύρισε για τις γηπεδούχες, οι οποίες έφτασαν στο 50-47 παίρνοντας έτσι το ροζ φύλλο αγώνα. Οι άνθρωποι του Παναιγιναϊκού έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία, κυρίως στην δ' περίοδο. Τα δεκάλεπτα 12-14, 12-10, 9-16 και 17-7.

Παναιγιναϊκός (Γεωργίου,Λορέντζος): Γκοτσούλια, Μπακομήτρου Ηρ. 6 (1), Μπακομήτρου Ρ, Μπόγρη Μαρίνα 5, Παπασωτηρίου 15, Λούβαρη, Βασιλακοπούλου 7, Ουκτέμπορ 14, Ξυροτήρη, Μπόγρη Μαρία, Τζουρά, Κλήμη.

Την ήττα με 48-44 γνώρισαν οι κορασίδες του Παναιγιναϊκού από τον Ιωνικό εκτός έδρας. Σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο της Νίκαιας, οι γηπεδούχες πήραν στο τέλος την νίκη, καθώς από την αρχή οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο. Απόλυτη ισορροπία στο α΄δεκάλεπτο, με τις δύο αντιπάλους να μη μπορούν να ξεφύγουν. Το 11-11 της α' περιόδου, μαρτυρούσε το τι θα παρακολουθήσουν στην συνέχεια οι φίλαθλοι που επέλεξαν να περάσουν το σαββατιάτικο πρωινό τους στο γήπεδο. Στην β' περίοδο τα κορίτσια του Φίλιππου Τζίτζη παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ, προηγήθηκαν με 26-25. Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο γ΄δεκάλεπτο, καθώς Ιωνικός και Παναιγιναϊκός πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ.

Το τέλος της περιόδου βρήκε τις φιλοξενούμενες μπροστά με 34-33, με το ντέρμπι να οδηγείται σε ένα δεκάλεπτο 'φωτιά'. Η αναμέτρηση βρίσκεται στα τελευταία λεπτά, και εκεί όπου όλα δείχνουν παράταση, μια τρίποντη βόμβα των γηπεδούχων σε συνδυασμό τριών άστοχων βολών και ενός χαμένου λέι-απ από τις φιλοξενούμενες, 'έγειραν την πλάστιγγα στις μπλε του Ιωνικού, οι οποίες έφτασαν στο 48-44 με την τελική κόρνα της γραμματείας. Το τελικό αποτέλεσμα και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αφήνει μια πικρία στις αθλήτριες του Παναιγιναϊκού, οι οποίες πάλεψαν αρκετά το ματς, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Τα δεκάλεπτα 11-11, 14-15, 8-8 και 15-10.

Παναιγιναϊκός (Φ. Τζίτζης): Μοίρα, Μπόγρη 9, Καλέμι, Παντελάρου Ν, Παντάκ 17, Καρατζιά, Λορέτζο 8, Παντελάρου Μ, Ξυροτήρη, Τζουρά 8, Ζαχαρίου 2, Βλάχου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png