Περιστατικό πρωτόγνωρης βίας κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Στο νοσοκομείο ο προπονητής του Παναιγιναϊκού Δημήτρης Καρανδρέας.

Μετά από τη βίαιη επίθεση αγνώστου, προς τον προπονητή του Παναιγιναϊκού Δημήτρη Καρανδρέα, η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ανάμεσα στους Κυρίαρχους Παλ. Κοκκινιάς και στον Παναιγιναϊκό διεκόπη στο 3ο λεπτό του α' δεκαλέπτου. Το συμβάν σημειώθηκε με το παιχνίδι να βρίσκεται στο 3ο λεπτό, με τους ανθρώπους του νησιώτικου συλλόγου να μη μπορούν να πιστέψουν σε αυτό που έβλεπαν. Αμέσως οι διαιτητές της αναμέτρησης σταμάτησαν το ματς και κατευθύνθηκαν προς τον πάγκο της ομάδας μας, με τον Δημήτρη Καρανδρέα να βρίσκεται αιμόφυρτος στο παρκέ.

Ο  Νίκος Μαρίνος μιλά στο Σταύρο Ρωπαΐτη και το ραδιόφωνο του Aegina Portal

 
{audio}https://aeginaportaltv.com/videos/daily/16/10/30/diloseis-marinoy.mp3{/audio}

Μάλιστα, όταν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Μαρίνος,  προσπάθησε να απωθήσει τον άγνωστο δράστη, δέχτηκε κι αυτός χτυπήματα. Στο σημείο του περιστατικού έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας με τον άγνωστο άνδρα να έχει ήδη τραπεί σε φυγή. Ο προπονητής αιμόφυρτος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας, στο οποίο του τοποθετήθηκαν επτά ράμματα, ενώ στην συνέχεια στον Ερυθρό Σταυρό καθώς υπήρξε τραύμα και στην περιοχή του ματιού του.

Το Aegina Portal και η αθλητική εκπομπή Offside, επικοινώνησε με τον A' αντιπρόεδρο του Παναιγιναϊκού κ. Νίκο Μαρίνο, ο οποίος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια, το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά: "πήγαμε να χαρούμε το μπάσκετ και αντί για χαρά εισπράξαμε νοσοκομεία και αστυνομίες" . Το άσχημο συμβάν έχει συγκλονίσει τους ανθρώπους του Παναιγιναϊκού, οι οποίοι όπως είπε ο A' αντιπρόεδρος του συλλόγου, θα διαμαρτυρηθούν προς την διοργανώτρια αρχή της ΕΣΚΑΝΑ, δήλωσε μάλιστα ότι: "υπάρχει πλέον φόβος σε περίπτωση επανάληψης του αγώνα".

Η εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal αύριο Δευτέρα, θα προσκαλέσει μέλη της διοίκησης της ομάδας.