Παναιγιναίκός-Α.Σ Κορυδαλλός 53-37. Για την 4η αγωνιστική της Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν χθες οι γυναίκες του Παναιγιναϊκού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ. Η νησιώτικη ομάδα επικράτησε με 53-37 του Α.Σ Κορυδαλλού για την 4η αγωνιστική. Η αναμέτρηση του κλειστού των Μεθάνων πέραν του κακού γ' δεκαλέπτου (σκορ 4-3), ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καλή με την ομάδα του Λορέντζου να παίρνει την νίκη με σχετική άνεση. Στα αγωνιστικά, στο α' δεκάλεπτο υπήρξε ισορροπία αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ. Το 19-18 της α' περιόδου έδειχνε την εντύπωση πως η αναμέτρηση θα είχε το χαρακτήρα ντέρμπι και στην συνέχεια.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Δυστυχώς όμως για την ομάδα του Κορυδαλλού, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Οι αθλήτριες του Παναιγιναϊκού μπήκαν αποφασισμένες να γίνουν αφεντικά του παιχνιδιού και με όπλο την πολυφωνία στην επίθεση αλλά και την εξαιρετική αντίδραση στην άμυνα, με σκορ δεκαλέπτου 16-6, πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενες με 35-24. Στην γ' περίοδο οι δυο ομάδες εμφάνισαν τον κακό τους εαυτό, καθώς η αστοχία αμφότερων, έφερε το ισχνό 4-3, με την ομάδα του νησιού να εξακολουθεί να είναι μπροστά. Η δ' περίοδος ξεκίνησε με τον Παναιγιναϊκό απόλυτο οδηγό του ματς (39-27), και το παιχνίδι να δείχνει πως έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Με την Ουκτέμπορ και Παπασωτηρίου σε μεγάλα κέφια, οι γηπεδούχες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις φιλοξενούμενες του Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα το 53-37 να έρθει φυσιολογικά. Τα δεκάλεπτα 19-18, 16-6, 4-3 και 14-10. Πέραν από τις Ουκτέμπορ και Παπασωτηρίου οι οποίες πέτυχαν 15 και 16 πόντους αντίστοιχα, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Μαρίνα η Μπόγρη. Η έμπειρη αθλήτρια του Παναιγιναίκού σημείωσε 12 πόντους. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται από την Προοδευτική.

Παναιγιναϊκός (Λορέντζος): Γκοτσούλια 2, Μπακομήτρου Ηρ. 3, Μπακομήτρου Ρ, Μπόγρη Μαρίνα 12, Παπασωτηρίου 16 (1), Λούβαρη 2, Κλήμη 1, Ουκτέμπορ 15 (1), Ξυροτήρη 2, Μπόγρη Μαρία, Τζουρά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png