Προφήτης Ηλίας - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 52-34. Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά του δ' δεκαλέπτου ήταν αρκετό για την ομάδα του Προφήτη Ηλία να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Σαρωνικού, για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι και φέτος δείχνουν αρκετά δυνατοί, ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και προηγήθηκαν στο 10 με 17-7. Ο Σαρωνικός βελτίωσε το παιχνίδι του στην συνέχεια και μείωσε σε 24-20, με την συμπλήρωση 20 λεπτών στο ματς. Στην γ' περίοδο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους γηπεδούχους να κρατούν τα ηνία.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal

{audio}https://aeginaportaltv.com/videos/daily/16/11/07/profitis-ilias-saronikos-52-34.mp3{/audio}

Με σκορ δεκαλέπτου 9-7, η Πειραιώτες προηγήθηκαν με 33-27 δέκα λεπτά πριν το τέλος. Στην δ' και τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ αλλά ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων, έφερε το τελικό 52-34, με την τελική διαφορά να αδικεί τους μπλε της Αίγινας. Τα δεκάλεπτα 17-7, 7-13, 9-7 και 14-7. Η απόδοση των αθλητών του Σαρωνικού ικανοποίησε τον τεχνικό δίδυμο Γιαννόπουλου-Πασχάλη, καθώς παρά την τελική διαφορά, οι ταλαντούχοι αθλητές του συλλόγου ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί, καθώς οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά όταν το ματς είχε πλέον κριθεί.

Α.Ο.Α Σαρωνικός (Γιαννόπουλος,Πασχάλης): Κρητικός, Στάθης Ηλίας του Στάθη 4, Νικολαΐδης 6, Στάθης Ηλίας του Νεκταρίου, Κατσούλης, Κουμπενάς 3 (1), Ζαχαρίου 9, Κορορός 5, Καριλάκης, Κανάκης Δημ. 4, Μαρμαρινός 3 (1).