Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Αετός Καλλιθέας 34-68. Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 34-68 από τον Αετό Καλλιθέας γνώρισε το παιδικό τμήμα του Σαρωνικού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα του coach Γιαννόπουλου παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντίστοιχης του Αετού, η οποία χωρίς να δυσκολευτεί, έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Από το α' κιόλας δεκάλεπτο φάνηκε η δυναμική των φιλοξενούμενων της Καλλιθέας, με το σκορ να είναι 25-8.

Το ίδιο σκηνικό και στην β' περίοδο, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την διαφορά στους +23, με το 37-14 να είναι το σκορ στο ημίχρονο. Ο Σαρωνικός προσπάθησε στην συνέχεια να φανεί πιο ανταγωνιστικός, αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, δεν του επέτρεψε. Η ομάδα της Καλλιθέας με πολυφωνία στην επίθεση, ανέβασε την διαφορά, με το γ' δεκάλεπτο να την βρίσκει μπροστά με 52-19. Η δ' περίοδος με τα πράγματα να έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή του ματς, ήταν τυπική διαδικασία με το τελικό 68-34 να δείχνει την απόλυτη πραγματικότητα. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Νικολαΐδη, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, με τον Κουμπενά να ακολουθεί με 8. Τα δεκάλεπτα 8-25, 6-12, 5-15 και 15-16.

Α.Ο.Α Σαρωνικός(Γιαννόπουλος, Πασχάλης): Κρητικός, Στάθης Ηλίας του Στάθη 2, Κώτσης, Κουμπενάς 8 (1), Στάθης Ηλίας του Νεκταρίου, Ζαχαρίου 4, Κορορός, Κανάκης Δημ. 4, Μαρμαρινός, Νικολαΐδης 16.