Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος μπάσκετ του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης γνώρισαν οι μικροί αθλητές του Α.Ο.Α Σαρωνικός την Κυριακή στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ. Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου διοργάνωσε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές αλλά και τους γονείς.

Στο χώρο του ΕΠΑΛ βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του Σαρωνικού, με τα παιδιά όπως είναι λογικό να κλέβουν τις εντυπώσεις. Ευχάριστη μουσική, πλούσιος μπουφές αλλά και διάφορα γλυκίσματα που ετοίμασαν οι γονείς των αθλητών αλλά και η διοίκηση του Σαρωνικού, έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο στην γιορτή του τμήματος. Την εμφάνισή του βέβαια έκανε και ο Άγιος Βασίλης, μόλις άναψαν τα φώτα.

Κάθε παιδί πήρε τον δώρο του από τον αγαπημένο του Άγιο Βασίλη, με τα φλας των φωτογραφικών μηχανών να παίρνουν φωτιά. Η ευχή του κάθε νεαρού αθλητή είναι να περάσει όλος ο κόσμος καλές γιορτές, με υγεία και δύναμη το νέο έτος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png