Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Φοίνικας Πειραιά 21-47. Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 47-21 από τον Φοίνικα Πειραιά γνώρισε το Σάββατο το παιδικό τμήμα του Σαρωνικού στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού η άκρως νεανική ομάδα της Αίγινας βρέθηκε αντιμέτωπη με μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά, το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να είναι οι απόλυτοι οδηγοί. Το α' δεκάλεπτο ο Φοίνικας προηγήθηκε με 14-3, δείχνοντας την ανωτερότητά του.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal

{audio}https://aeginaportaltv.com/videos/daily/17/01/29/saronikos-foinikas-21-47.mp3{/audio}

Στην β' περίοδο οι γηπεδούχοι παρουσίασαν μερική βελτίωση, με το ημίχρονο πάντως να τους βρίσκει πίσω με 20-9. Στην γ' περίοδο το συγκρότημα του νησιού βρήκε τους διαδρόμους προς το καλάθι, αλλά και πάλι η εξαιρετική ομάδα του Πειραιά είχε τις λύσεις. Το δ' δεκάλεπτο και με την διαφορά να παραμένει σε διψήφιο αριθμό, το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Το τελικό 47-21 κρίνεται απολύτως δίκαιο, με τον Σαρωνικό πάντως να προσπαθεί και σε μερικές φορές να καταφέρνει να δείξει καλά σημάδια. Τα δεκάλεπτα 3-14, 6-6, 8-13, 4-14.

Α.Ο.Α Σαρωνικός (Κοιλάκου, Πασχάλης): Κρητικός, Στάθης Ηλίας του Στάθη 2, Κατσούλης, Κουμπενάς 2, Ζαχαρίου 9 (1), Κανάκης Δημήτρης 8, Μαρμαρινός.