Παναιγιναϊκός - Ένωση Αμφιάλης 45-41. Μία ακόμη νίκη για το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Άλλη μια νίκη για το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Το νησιώτικο συγκρότημα επικράτησε 45-41 της Ένωσης Αμφιάλης στο γήπεδο της Αίγινας, έχοντας ένα εξαιρετικό β' δεκάλεπτο. Το ματς ξεκίνησε με χαρακτήρα ντέρμπι αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει. Το 8-8 της α' περιόδου έγινε 25-15 στο ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι έπαιξαν ολοκληρωτικό μπάσκετ. Στο γ' δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ, με τον Παναιγιναϊκό όμως να συνεχίζει να οδηγεί το ματς.

Η δ' περίοδος ξεκίνησε με τους νησιώτες μπροστά με 36-29, και τους καλαθοσφαιριστές της Αμφιάλης να ψάχνουν τους διαδρόμους για κάτι καλύτερο. Τελικά το μόνο που κατάφεραν είναι να ψαλιδίσουν τη διαφορά, με το τελικό 45-41 να δίνει το ροζ φύλλο αγώνα στον Παναιγιναϊκό. Τα δεκάλεπτα 8-8, 17-7, 11-14, 9-12.

Παναιγιναϊκός (Μαρίνος, Στρατηγός): Καλαμάκης, Αβντουλάι, Μαρίνος 7, Χρήστου 19 (1), Λέκκας, Βουλγαράκης 12, Πετρίτης, Γκούρι 5 (1), Κότσης, Ροδίτης, Στρατηγός 2, Μακρογιάννης.