Παναιγιναϊκός - Α.Ε. Ρέντη 56-58. Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Σε ένα ματς διαφήμιση για το παιδικό μπάσκετ και όχι μόνο, η Α.Ε Ρέντη επικράτησε με 58-56 του Παναιγιναϊκού για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Η αναμέτρηση του ανοικτού γηπέδου της Αίγινας ήταν συγκλονιστική με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην νίκη, μετά από ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Στα αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν του Παναιγιναϊκού με 14-10 στο α' δεκάλεπτο, με την απάντηση των νησιωτών να έρχεται στην συνέχεια.

Με έναν εξαιρετικό Σπύρο Χρήστου και με άξιους συμπαραστάτες τους Γκούρι και Βουλγαράκη, οι γηπεδούχοι με σκορ 14-11 μείωσαν σε 24-25, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο. Στο 3ο δεκάλεπτο οι κυανέρυθροι του νησιού συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, και κατάφεραν να βρεθούν μπροστά με 43-40 μετά από 30 λεπτά αγώνα. Στο δ' δεκάλεπτο οι δύο αντίπαλοι συνέχισαν να παρουσιάζουν θέαμα στους δεκάδες φιλάθλους του μπάσκετ, με τα τελευταία λεπτά του αγώνα να είναι συγκλονιστικά.

Οι καλαθοσφαιριστές της αρκετά δουλεμένης Α.Ε Ρέντη ήταν εξαιρετικοί στην δ' περίοδο, και με ουσία στο παιχνίδι τους κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Αίγινα με 58-56, κόντρα σε μια ομάδα που λίγο έλειψε να της κάνει τη ζημιά. Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών του έδειξε ο Σπύρος Κάτσας, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία και στους μικρότερους ηλικιακά αθλητές του να δείξουν ένα δείγμα των ικανοτήτων τους. Τα δεκάλεπτα 10-14, 14-11, 19-15, 13-18.

Παναιγιναϊκός (Κάτσας): Μαρίνος 3, Χρήστου 19, Κότσης 2, Γκούρι 15, Καλέας 2, Βουλγαράκης 14, Πετρίτης, Ροδίτης, Γκρινέζος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png