Προφήτης Ηλίας-Παναιγιναϊκός 74-30. Για την τελευταία αγωνιστική της Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Αυλαία στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ με τον Παναιγιναϊκό να γνωρίζει την ήττα από τον Προφήτη Ηλία με σκορ 74-30. Η αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής που διεξήχθη στο κλειστό των Καμινίων δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς ο Παναιγιναϊκός είχε απέναντί του μια αρκετά ισχυρή ομάδα η οποία θα διεκδικήσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία στα play off. Ο Προφήτης Ηλίας κατετάγη 2ος, και θα αντιμετωπίσει στα play off τον 3ο της βαθμολογίας Φοίνικα Πειραιά, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι αυτό του πρωτοπόρου Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης με τον 4ο της βαθμολογίας Ατρόμητο Πειραιά. Τα ματς θα ξεκινήσουν την προσεχή Τετάρτη.


Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Το παιχνίδι λοιπόν του κλειστού των Καμινίων ήταν μια επίσημη ουσιαστικά προπόνηση εν όψει συνέχειας για τον Προφήτη Ηλία, με τον τεχνικό Πάτροκλο Κλαουτάκη να δοκιμάζει διάφορα συστήματα τα οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Φοίνικα. Πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και άριστα οργανωμένες επιθέσεις, το κύριο χαρακτηριστικό των γηπεδούχων καθ' όλη την διάρκεια του σαραντάλεπτου, με αποτέλεσμα η νεανική ομάδα της Αίγινας να μη μπορεί να ακολουθήσει. Το α' δεκάλεπτο τελείωσε με τις γηπεδούχες μπροστά με 12-6, με το β' δεκάλεπτο να ξεκαθαρίζει την υπόθεση νικητής. Με εξαιρετικές και σκόρερ τις Δροσοτάκη και Τσελεπίδου (από 13 πόντους αντίστοιχα), ο Προφήτης Ηλίας έφτασε να προηγείται με 34-10 στο ημίχρονο με την συνέχεια να είναι τυπική. Ίδια εικόνα και στην γ' περίοδο, με τις αθλήτριες του πειραϊκού συλλόγου να είναι εντυπωσιακές.

Η λήξη του γ' δεκαλέπτου βρήκε τον Παναιγιναϊκό -38 (56-18), με την ομάδα του coach Ποτόσογλου να δείχνει κάποια καλά στοιχεία στο δ' δεκάλεπτο, με το ματς όμως να έχει κριθεί από νωρίς. Το τελικό 74-30 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δύο αντιπάλων, αφού οι διαφορά δυναμικότητας, ήταν πέρα για πέρα εμφανής.

Τα δεκάλεπτα 12-6, 22-4, 22-8, 18-12. Αυλαία λοιπόν στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ, με τον Παναιγιναϊκό να εμφανίζεται σαφώς πιο βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή χρονιά. Η ομάδα της Αίγινας τελείωσε το πρωτάθλημα έχοντας 5 νίκες σε 26 αγώνες, ενώ την περασμένη σεζόν σημείωσε μόλις 1. Γι' αυτό το λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου  μέσω του προέδρου κ. Φίλιππου Τζίτζη,  θέλουν να ευχαριστήσουν με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν φέτος στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

Παναιγιναϊκός (Ποτόσογλου): Μπόγρη Μαρίνα 10, Παπασωτηρίου 14 (1), Τζουρά 2, Βεργή, Βασιλακοπούλου, Σοφιανού 2, Μπόγρη Μαρία 2.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png