12 Ιουλίου ξεκινά το Basketball Camp του Παναιγιναϊκού. Στις 11 Αυγούστου το 3on3.


Δύο μπασκετικές διοργανώσεις που έχουν γίνει ήδη δεσμός, θα πραγματοποιηθούν και φέτος από τον Παναιγιναϊκό. Πρόκειται για το Basketball Camp το οποίο θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες 12-19 και 19-26 Ιουλίου, ενώ υπάρχει και η πρόβλεψη να οργανωθεί και τρίτη εβδομάδα εάν ο αριθμός των παιδιών είναι μεγάλος. Το Basketball Camp του Παναιγιναϊκού, που έχει ως στόχο να μάθει στους μικρούς φίλους του μπάσκετ τα μυστικά του αθλήματος, να τα ψυχαγωγήσει και να τα εκπαιδεύσει, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας και στο κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ.

Ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα Φίλιππος Τζίτζης κάλεσε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους σε αυτό το camp, όπως επίσης και όσους το επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτής της προσπάθειας συμμετέχοντας στις αρχαιρεσίες  του συλλόγου που θα γίνουν στις 30 Ιουλίου. Αυτή την ημέρα θα γίνει και ο απολογισμός.

Στο Aegina Portal μίλησε επίσης ο αθλητής του μπάσκετ Γιώργος Πετράς. Ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας μίλησε για έναν ακόμη επιτυχημένο θεσμό του Παναιγιναϊκού που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα  11, 12 και 13 Αυγούστου και είναι 3on3. Αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων και ευχήθηκε να είναι αυτός που θα το κερδίσει φέτος!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png