Ξεκινά σήμερα το 4ο τουρνουά 3on3 του Παναιγιναϊκού.


Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών ξεκινά σήμερα το τουρνουά 3on3 του Παναιγιναϊκού, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 11 έως 13 Αυγούστου στο γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Για το τουρνουά και τη δομή του μίλησε σήμερα στο Aegina Portal ο πρόεδρος του Παναιγιναϊκού Φίλιππος Τζίτζης. Του τουρνουά θα ξεκινήσει με τις μικρές ηλικίες: mini, προ mini, παιδικό και εφηβικό. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας σε αυτή την πρώτη ημέρα συμμετέχουν 12-14 ομάδες. Οι αγώνες σήμερα θα ξεκινήσουμε στις 6 το απόγευμα και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μετά τις 9:30 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, της δεύτερης ημέρας του τουρνουά, θα αγωνιστούν οι ανδρικές (με 16 έως 18 ομάδες), οι γυναικείες ομάδες (τέσσερις ομάδες) καθώς και το τμήμα των αγοριών, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει η διοργάνωση. Την Κυριακή θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός των γυναικών.

Δηλώσεις μπορούν να γίνουν σήμερα μέχρι τις 5 το απόγευμα. Τα βραβεία και τα δώρα θα ανακοινωθούν απόψε το βράδυ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png