Πόλις Καλλιθέας - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 64 - 67 στην παράταση. Για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε το πρωί της Κυριακής το εφηβικό τμήμα του Σαρωνικού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του coach Γιαννόπουλου επικράτησε 67-64 στην παράταση (κανονικός αγώνας 56-56) του Πόλις στην Καλλιθέα, σε ένα ματς το οποίο ο Σαρωνικός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια. Οι μπλε ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση, και προηγήθηκαν με 20-11 στο 1ο δεκάλεπτο. Η καλή εικόνα των νησιωτών συνεχίστηκε και στην 2η περίοδο, με τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές του νησιού με καθαρό μυαλό στις επιθέσεις αλλά και στιβαρή άμυνα, να πετυχαίνουν 14 πόντους, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν μόλις 6. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Σαρωνικό ξεκάθαρα οδηγό στο ματς, αφού το 34-17 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δύο αντιπάλων.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal

Το ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου βρήκε τους γηπεδούχους να κάνουν την αντεπίθεση τους, προσπαθώντας να πλησιάσουν στο σκορ και να μείνουν κοντά στην διεκδίκηση του ματς. Το 13-10 της περιόδου έριξε την διαφορά στους -14 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στην συνέχεια ήταν εμφανώς αλλαγμένοι. Αφού πρώτα περιόρισαν τα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων, με σαφώς πιο σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να πάνε το ματς στα μέτρα τους, με αποτέλεσμα το ματς να γίνει συγκλονιστικό. Στην τελευταία επίθεση του σαραντάλεπτου και με το σκορ να είναι ισόπαλο 56-56, ο Σαρωνικός είχε την ευκαιρία σε ΄νεκρό' χρόνο να πάρει το ματς, με την μπάλα όμως να βρίσκει σίδερο, και τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης. Εκεί οι νησιώτες με απίστευτη ωριμότητα, και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους, έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές είχαν οι Βουλγαράκης με 19, Στρατηγός με 13 και Μαρίνης με 11π. Τα δεκάλεπτα 11-20, 6-14, 13-10, 26-12. Σκορ παράτασης 8-11.

Σαρωνικός (Γιαννόπουλος): Ρουμπάς, Κατσούλης, Κρητικός, Μαρμαρινός, Μαρίνης 11, Βουλγαράκης 19 (1), Ζαχαρίου, Στρατηγός 13 (3), Κανάκης 8, Πασχάλης 7 (1), Νικολαΐδης 9 (1),
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png