Ατρόμητος Πειραιά - Παναιγιναϊκός 82-39. Για την 4η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας των Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ.


Ρεπορτάζ - video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Βαριά ήττα με 82-39 από τον Ατρόμητο Πειραιά γνώρισε ο Παναιγιναϊκός στο κλειστό των Καμινίων για την 4η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας των Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ. Με τον πιο βαρύ τρόπο ήρθε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τις γυναίκες του νησιού, οι οποίες είδαν την ομάδα των Καμινίων να είναι καταιγιστική από το 1ο κιόλας λεπτό. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχες έφτασαν να προηγούνται με 26-0, 1,10 πριν το τέλος της α' περιόδου, με την Σοφία Ουκτέμπορ να πετυχαίνει το παρθενικό καλάθι της ομάδας της και να μειώνει σε 26-2. Όπως είναι φυσικό, η κριτική για το συγκεκριμένο ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού η διαφορά της αγωνιστικής εικόνας των δύο ομάδων, ήταν πέρα από εμφανής.

Το α' δεκάλεπτο τελείωσε με 31-5, με τον Ατρόμητο να 'καθαρίζει' ουσιαστικά το παιχνίδι. Στην συνέχεια υπήρξε μια μερική βελτίωση των γυναικών του Παναιγιναϊκού στην επίθεση, με τον τελικό όμως νικητή να έχει κριθεί από την αρχή. Το τελικό σκορ ήταν 82-39 για τον Ατρόμητο Πειραιά. Στον πάγκο των νησιωτών κάθισε για πρώτη φορά η Σταυρούλα Βροχίδου, η οποία θα είναι πλέον η νέα τεχνικός του Παναιγιναϊκού. Τα δεκάλεπτα 31-5, 19-14, 19-8, 13-12.

Παναιγιναϊκός (Βροχίδου): Γκοτσούλια, Μπακομήτρου Ηρακλεία, Μπακομήτρου Ράνια, Μπόγρη 10, Σοφιανού, Μπακρατσά 7 (1), Λούβαρη, Ουκτέμπορ 12, Μαυροδάκου 5 (1), Βασιλακοπούλου 5, Αναγνωστοπούλου, Φακίρη.