Α.Ε. Καλλιθέας-Α.Ο.Α Σαρωνικός 71-36. Για την 6η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 71-36 από την ισχυρή Α.Ε. Καλλιθέας γνώρισε το πρωί της Κυριακής ο Σαρωνικός για την 6η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης του ανοικτού γηπέδου 'Περόνια' είναι ο απόλυτος καθρέπτης, καθώς οι φιλότιμες προσπάθειες των νεαρών καλαθοσφαιριστών του νησιού δεν ήταν αρκετές ώστε να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ομάδα της Καλλιθέας. Οι γηπεδούχοι εμφανώς ανώτεροι από το 1ο κιόλας λεπτό δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του coach Σκληρού, ο οποίος αμέσως μετά το ματς δήλωσε μεταξύ άλλων πως η νίκη της Α.Ε. Καλλιθέας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Το 1ο δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους να χτίζουν μια σημαντική διαφορά, που τους επέτρεπε να σκεφτούν από την αρχή πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Το 28-8 της 1ης περιόδου έγινε 35-18 στο ημίχρονο, με την συνέχεια να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Το 3ο δεκάλεπτο έληξε με 52-29 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με σκορ 4ης περιόδου 19-7, έφτασαν στο τελικό 71-36. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Σαρωνικού Θωμάς Σκληρός δήλωσε στο Aegina Portal: 'Η ομάδα μας ηττήθηκε δίκαια από μια καλύτερη ομάδα η οποία είναι πρώτη και αήττητη. Παρά την ήττα, πιστεύω πως κερδίσαμε πολύτιμες εμπειρίες που θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Το θετικό είναι ότι είμαστε πιστοί στο πλάνο, και τα παιδιά παρ'όλο που στερούνται παραστάσεων, παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα όλο και πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Στα θετικά είναι ότι στον αγώνα αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά με καλές στιγμές στο παιχνίδι τους, αποδεικνύοντας σιγά σιγά πως θα υπάρξει καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια μας' κατέληξε. Ο Σαρωνικός παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση με την Α.Ε Καλλιθέας χωρίς τον Δημήτρη Μαρίνη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του χέρι την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση το πρωί του Σαββάτου σε γνωστό θεραπευτήριο της πρωτεύουσας. Ο 17χρονος ταλαντούχος σέντερ του Σαρωνικού αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Δευτέρα, με την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδα του να υπολογίζεται σε 2 μήνες.

Τον νεαρό αθλητή επισκέφθηκε αμέσως μετά τον αγώνα, σύσσωμη η αποστολή του Σαρωνικού με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τους συμπαίκτες του να του εύχονται από κοντά για ταχεία ανάρρωση. Μάλιστα οι συμπαίκτες του Δημήτρη Μαρίνη κατά την επίσκεψη τους στο θεραπευτήριο, έδωσαν στον άτυχο αθλητή να φορέσει την φανέλα με το Νο 15 την οποία φοράει όταν αγωνίζεται.

Τα δεκάλεπτα 28-8, 7-10, 17-11, 19-7

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς, Κανάκης 5 (1), Κρητικός, Μαρμαρινός, Βουλγαράκης 19, Ζαχαρίου, Στρατηγός 6, Κατσούλης, Πασχάλης 4, Νικολαΐδης 2.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png