Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Προμηθέας Νίκαιας 56-57. Για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Εντός έδρας ήττα για το εφηβικό τμήμα του Σαρωνικού στο μπάσκετ για την 7η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα της Αίγινας ηττήθηκε με 57-56 από τον Προμηθέα Νίκαιας στο ανοικτό γήπεδο του νησιού, μία εντός έδρας ήττα η οποία βάση της γενικής εικόνας του Σαρωνικού αλλά και του Προμηθέα στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν εκτός προγράμματος (σημαντικό ρόλο και η έδρα) σύμφωνα με τα όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των μπλε Θωμάς Σκληρός. Στα αγωνιστικά, το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής ξεκίνησε ιδανικά για τους νησιώτες οι οποίοι προηγήθηκαν με 18-10 στο 1ο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο ημίχρονο σε 33-29. Στο 3ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν ένα μερικό προβάδισμα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Η 3η περίοδος ξεκίνησε με το συγκρότημα του coach Σκληρού να προηγείται με 43-39, με την συνέχεια όμως να μην είναι ιδιαίτερα καλή. Οι φιλοξενούμενοι της Νίκαιας πέρασαν μπροστά στο 4ο δεκάλεπτο, με τις νεαρούς καλαθοσφαιριστές του νησιού να καλύπτουν την διαφορά, και να προηγούνται 2 λεπτά πριν το τέλος με 56-54, με το ματς να παίρνει άγρια ομορφιά. Ένα τρίποντο του Προμηθέα 1.30 πριν το τέλος έφερε τους φιλοξενούμενους και πάλι μπροστά με 57-56, με τις τελευταίες επιθέσεις των δύο ομάδων να μη βρίσκουν στόχο με αποτέλεσμα να παραμείνει το 57-56, και τον Προμηθέα να φεύγει θριαμβευτής από το ανοικτό γήπεδο της Αίγινας. 'Μία κακή ήττα στην έδρα μας από μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και ήμασταν οδηγοί στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η κούραση έφερε κάποιες κακές επιλογές και λάθη που μας στοίχησαν τη νίκη. Η προσπάθεια βέβαια συνεχίζεται, και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας' δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός του Σαρωνικού. Διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα της Αίγινας είχαν οι Βουλγαράκης και Στρατηγός με 25 και 21 πόντους αντίστοιχα. Από το παιχνίδι απουσίαζαν οι Μαρίνης (τραυματίας) και Νικολαΐδης (άρρωστος). Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Αετό Καλλιθέας. Τα δεκάλεπτα 18-10, 15-19, 10-10, 13-18.

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Σκληρός): Κανάκης 4, Μαρμαρινός, Βουλγαράκης 25, Στρατηγός 21, Πασχάλης 6, Ζαχαρίου, Στάθης Ηλίας του Στάθη, Κορορός, Ρουμπάς, Κρητικός, Κατσούλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png