Ίκαρος Νέας Σμύρνης-Α.Ο. Σαρωνικός 49-31. Για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 49-31 από τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης γνώρισε το πρωί της Κυριακής το τμήμα μπάσκετ του Σαρωνικού για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Το νησιώτικο συγκρότημα σε μια εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων, γνώρισε απολύτως δίκαια την ήττα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν αρκετοί καλαθοσφαιριστές του νησιού, με αποτέλεσμα να φτάσει χωρίς δυσκολία στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Από τους μπλε της Αίγινας ο Βουλγαράκης είχε διψήφιο αριθμό πόντων (18).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Ο coach των νησιωτών Θωμάς Σκληρός σε δηλώσεις του στο Aegina Portal πέραν την κακής ημέρας στην οποία βρέθηκε η ομάδα του, στάθηκε και στις απουσίες της ομάδας στον αγώνα (σσ Μαρίνης, Ζαχαρίου), ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το επιθετικό πρόβλημα των παικτών του στο ματς: "Η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται και πιστεύουμε σε βελτίωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα",  κατέληξε ο νεαρός προπονητής του Σαρωνικού.

Τα δεκάλεπτα 12-9, 10-8, 13-8, 14-6.

Α.Ο. Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς, Βουλγαράκης 18, Κανάκης, Μαρμαρινός, Στρατηγός 6, Κατσούλης, Πασχάλης 6, Νικολαΐδης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png