Οι αγώνες των τμημάτων του Παναιγιναϊκού με Βάρη, Φοίνικα Πειραιά και Πειραϊκό.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 70-41 από τον Α.Ο. Βάρης γνώρισε την Κυριακή το μεσημέρι ο Παναιγιναϊκός για την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα της Coach Βροχίδου προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική στο κλειστό της Βάρης, και τα κατάφερε κυρίως στο α’ ημίχρονο. Με σκορ 1ου δεκαλέπτου 22-12 το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής έκανε το πρώτο βήμα για την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την απόδοση τους στην β’ περίοδο, με τις γηπεδούχες όμως να κρατούν μια απόσταση ασφαλείας (37-28) Το γ’ όμως δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Παναιγιναϊκού, καθώς η αθλήτριες της Βάρης κατάφεραν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα οι αθλήτριες του Παναιγιναϊκού να δυσκολευτούν επιθετικά με αποτέλεσμα το 13-2 της περιόδου να φέρει τον ΑΟ Βάρης στους +20 (50-30).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Η δ’ περίοδος ξεκίνησε με την Βάρη κυρίαρχη και τον Παναιγιναϊκό να ψάχνει τους τρόπους για να μειώσει κάπως την διαφορά. Τελικά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των νησιωτών, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα με το τελικό σκορ να είναι 70-41. Από τους νικητές η Μάλαμα είχε 20 πόντους, με την Μαυροδάκου από την πλευρά των ηττημένων να έχει 18. Η τελική διαφορά αδικεί σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας τον Παναιγιναϊκό, ο οποίος έδειξε καλή εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Αυτή ήταν η 5η νίκη (3 ήττες) της Βάρης στο πρωτάθλημα, η οποία την φέρνει στους 13 βαθμούς και στην 4η θέση. Από την άλλη, ο Παναιγιναϊκός υπέστη την 6η ήττα του (2 νίκες), με την ομάδα της Αίγινας να βρίσκεται στην 6η θέση με 10 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον ΓΣ Μάνδρας εκτός έδρας.
Τα δεκάλεπτα 22-12, 15-16, 13-2, 20-11.

Παναιγιναϊκός (Βροχίδου): Μπόγρη Μαρίνα 8, Μαυροδάκου 18 (3), Γκοτσούλια 5 (1), Φακίρη 1, Μπακομήτρου Ηρακλεία 6 (1), Μπόγρη Μαρία, Μπακομήτρου Ράνια, Βασιλακοπούλου, Αναγνώστου 3 (1), Λούβαρη.

Εντός έδρας ήττα με 69-31 από τον ισχυρό Φοίνικα Πειραιά για το παιδικό του Παναιγιναϊκού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Το παιχνίδι του ανοικτού της Αίγινας δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς από τη μια ο πολύ δυνατός φέτος Φοίνικας και από την άλλη ο άκρως νεανικός και με ελλείψεις Παναιγιναϊκός, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Διψήφιο αριθμό πόντων για τους νησιώτες είχε ο Αλυφαντής με 14. Τα δεκάλεπτα 6-21, 11-13, 8-19, 6-16.

Παναιγιναϊκός (Φ. Τζίτζης): Καλαμάκης 4, Μακρογιάννης, Σοφικίτης 2, Κωστής 9 (2), Ροδίτης, Αλυφαντής 14 (2), Γκρινέζος 2, Καλέας.

Με το σπουδαίο διπλό κόντρα στον Πειραϊκό επέστρεψε η αποστολή του τμήματος mini του Παναιγιναϊκού στην Αίγινα. Το συγκρότημα του νησιού με επίδειξη ισχύος, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τον πάντα υπολογίσιμο Πειραϊκό τον οποίο νίκησε με το ευρύ 58-32, έχοντας τον Λουκά Καλαμάκη στους 14 πόντους και τον Μακρογιάννη στους 10. Η ομάδα του Φιλίππου Τζίτζη αν και ξεκίνησε κάπως νωθρά το ματς, έδειξε στην συνέχεια τα δόντια της, φτάνοντας με άνεση στην νίκη. Το α’ δεκάλεπτο έληξε με τις δυο ομάδες στην απόλυτη ισορροπία (15-15), με την συνέχεια να ανήκει ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους. Με σκορ β’ περιόδου 20-4, οι νησιώτες ξέφυγαν με 35-19, με τα υπόλοιπα δεκάλεπτα να είναι διαδικαστικά. Το τελικό 58-32 βάση της γενικής εικόνας των δυο αντιπάλων κρίνεται απολύτως δίκαιο, με το mini του Παναιγιναϊκού για ακόμα ένα παιχνίδι να δείχνει ότι είναι το μέλλον του συλλόγου.
Τε δεκάλεπτα 15-15, 4-20, 6-9, 7-14.

Παναιγιναϊκός (Φ. Τζίτζης): Άρσος 1, Μακρογιάννης 10, Τάφα 2, Καλέας 7, Κουτσούκης 3 (1), Γκρινέζος 2, Καλαμάκης 14, Μποτσιβάλης Παναγιώτης 2, Μποτσιβάλης Γιώργος 4, Πετρίτης Σπύρος 8, Πετρίτης Δημήτρης, Αλυφαντής 5 (1).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png