Α.Ο. Σαρωνικός - Πόλις Καλλιθέας 52-33. Για την 10η αγωνιστική των Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.


Ρεπορτάζ - video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την νίκη με 52-33 επί του Πόλις Καλλιθέας πήρε ο Σαρωνικός για την 10η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Η αναμέτρηση του ανοικτού της Αίγινας είχε απόλυτη πρωταγωνίστρια την ομάδα του νησιού, ένα ματς όμως που δυστυχώς ήταν επεισοδιακό κυρίως στο 1ο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο σκορ μακριά η μία από την άλλη, καθώς ο Σαρωνικός ήταν κυρίαρχος από την αρχή, η κατάσταση 'ξέφυγε' μεταξύ τέλους 1ου δεκαλέπτου και αρχής του 2ου.

Αιτία οι έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου των νησιωτών για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να πιάνει έντονη συζήτηση με τον αντίστοιχο προπονητή των μπλε Θωμά Σκληρό. Η κατάσταση δε πήγε να ξεφύγει, ενώ στο όλο σκηνικό συμμετείχε και η εξέδρα του γηπέδου, με τους ψυχραιμότερους όμως να λύνουν την ένταση που δημιουργήθηκε. Οι έντονες λογομαχίες μεταξύ των δύο προπονητών δυστυχώς πέρασαν και στον αγωνιστικό χώρο, με τους καλαθοσφαιριστές όμως να δείχνουν την απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι. Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με εξαιρετική παρουσία στην άμυνα, η οποία σε συνδυασμό με τον δρόμο προς το καλάθι του αντιπάλου έφερε την εύκολη νίκη για την ομάδα του Σαρωνικού.

Πρώτος σκόρερ των νησιωτών ο Βουλγαράκης με 23π, για να ακολουθήσει ο Στρατηγός με 14π. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος τεχνικός του Σαρωνικού δήλωσε στο Aegina Portal: 'Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και αφού ξεπέρασε την κακή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής (σ.σ ήττα με 49-31 από τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης), πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή της.

Τα παιδιά συνειδητοποίησαν την σοβαρότητα του αγώνα και έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν την νίκη. Η εμφάνιση μας αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια και ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις'. Τέλος ο προπονητής του Σαρωνικού εξήρε την παρουσία του κόσμου της ομάδας, λέγοντας για την δύναμη που έδωσε στους παίκτες του στο μεσημεριανό παιχνίδι του ανοικτού της Αίγινας. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Α.Ε. Ρέντη.

Τα δεκάλεπτα 15-3, 15-15, 10-2, 12-13.

Α.Ο. Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς, Κανάκης 3, Κορρορός, Κρητικός, Μαρμαρινός, Βουλγαράκης 23, Στρατηγός 14, Κατσούλης, Πασχάλης 6, Νικολαΐδης 6.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png