Α.Ε. Ρέντη-Α.Ο. Σαρωνικός 81-32. Για την 11η αγωνιστική των Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 81-32 από την Α.Ε. Ρέντη γνώρισε ο Σαρωνικός για την 11η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Το παιχνίδι του κλειστού του Ρέντη δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς η διαφορά των δύο αντιπάλων ήταν πέρα για πέρα εμφανής, με το νησιώτικο συγκρότημα να παραδίνεται στις άκρως ποιοτικές λύσεις των ερυθρόλευκων,οι οποίοι ήταν καταιγιστικοί. Από το 1ο κιόλας δεκάλεπτο φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 20-7. Στην 2η περίοδο οι φιλοξενούμενοι του Θωμά Σκληρού προσπάθησαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των παικτών της Ένωσης Ρέντη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Με σκορ δεκαλέπτου 22-9, το ματς πήγε στους -26 για τον Σαρωνικό, ο οποίος έδειχνε αδύναμος στις ορέξεις των γηπεδούχων. Το τελικό 81-32 αντικατροπτίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, με τον τεχνικό των νησιωτών να κάνει λόγο για ιδανικές συνθήκες στις οποίες λειτουργεί η Α.Ε. Ρέντη, με τα αποτελέσματα να φανερώνουν τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά με τις αντίστοιχες της Αίγινας. 'Το μόνο που κρατάμε από το παιχνίδι είναι οι εμπειρίες που αποκομίζουν τα παιδιά από ματς τέτοιας δυσκολίας και φυσικά τις εντυπώσεις από το κλειστό γυμναστήριο που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος' δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θωμάς Σκληρός, ο οποίος ζήτησε απόλυτη προσήλωση και συγκέντρωση στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου στην Αίγινα.

Τα δεκάλεπτα 20-7, 22-9, 26-8, 13-8.

Α.Ο. Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς, Κώτσης, Μαρμαρινός, Βουλγαράκης 15, Ζαχαρίου 3, Στρατηγός 2, Κανάκης 5, Πασχάλης 2, Νικολαΐδης 5.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png