Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου για τις ομάδες της Αίγινας.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Έξι αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του τριημέρου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο για την 13η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12.00 τον Ερμή στον Κορυδαλλό. Στο μπάσκετ για την 12η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ανδρών, ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται από τον Άρη Γλυφάδας την Δευτέρα στις 21.30, ενώ οι κορασίδες του συλλόγου υποδέχονται το Σάββατο στις 11.00 τον Πορφύρα. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, την Κυριακή στις 12.00 το εφηβικό τμήμα υποδέχεται τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου. Τέλος στο βόλεϋ, για την 10η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 13.00 τον Κρόνο Αγίων Αναργύρων, ενώ το Σάββατο στις 13.30 οι κορασίδες του συλλόγου αντιμετωπίζουν την Άρτεμις στον Κορυδαλλό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Τον πάντα υπολογίσιμο και αρκετά δυνατό φέτος Ερμή Κορυδαλλού αντιμετωπίζει την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός για την 13η στροφή του πρωταθλήματος του Πειραιά. Το συγκρότημα της Αίγινας μετά την ήττα από τον Ατρόμητο Πειραιά (1-2), ψάχνει τον βαθμό η βαθμούς στο παιχνίδι του Κορυδαλλού, για να ανεβεί βαθμολογικά (11η θέση με 10 βαθμούς). Ο Ερμής ο οποίος έχει κάνει ένα γενικά καλό ξεκίνημα, βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας 26 βαθμούς, καθώς σε 12 αγώνες έχει 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 12.00.

Με όπλο την καλή ψυχολογία μετά το διπλό στα Μέγαρα (62-56), ο Παναιγιναϊκός θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα το βράδυ τον δυνατό φέτος Άρη Γλυφάδας εκτός έδρας με στόχο την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα. Το νησιωτικό συγκρότημα του Μάκη Παπαευθυμίου θέλει να συνεχίσει την καλή του εικόνα και στο ματς της Γλυφάδας, και γιατί όχι να φύγει ακόμα και με το διπλό από μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Ο αγώνας της 12ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Δευτέρα με το τζάμπολ να έχει οριστεί στις 21.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png