Άρης Γλυφάδας-Παναιγιναϊκός 76-59. Για την 12η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 76-59 από τον Άρη Γλυφάδας γνώρισε το βράδυ της Δευτέρας ο Παναιγιναϊκός για την 12η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ, με το σκορ πάντως να είναι πλασματικό. Συγκεκριμένα η αγώνας του κλειστού της Γλυφάδας ήταν αμφίρροπος στην μεγαλύτερη της διάρκεια του, με την υπόθεση νικητής να ξεκαθαρίζει στο τελευταίο 5λεπτο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα των Νοτίων Προαστίων να μπαίνει πιο ενεργά και να προηγείται με 14-8 στο α’ δεκάλεπτο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Στο β’ δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Παπαευθυμίου ανέβασαν την απόδοση τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο -1 (27-28) την διαφορά μετά από 20 λεπτά αγώνα. Στην 3η περίοδο το ματς συνέχισε να είναι αμφίρροπο, αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, με αποτέλεσμα μετά από 30 αγωνιστικά λεπτά στο παρκέ του κλειστού της Γλυφάδας, το σκορ ήταν 49-47 για τον Άρη. Και φτάνουμε στο 4ο δεκάλεπτο, στο οποίο αν και Παναιγιναϊκός έδειξε να τα πηγαίνει περίφημα κόντρα στην πολύ δυνατή ομάδα της Γλυφάδας, μάλιστα βρέθηκε στο 33ο λεπτό μπροστά στο σκορ, στην συνέχεια προδόθηκε από την κούραση λόγω της έλλειψη φυσικής κατάστασης, αφού η ομάδα του νησιού δεν έχει δυστυχώς την πολυτέλεια να προπονείται συχνά (λόγω γηπεδικών συνθηκών), με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται στο έπακρο και με σαφώς περισσότερες δυνάμεις να κυριαρχούν πλήρως μετά το 35ο λεπτό. Η ήττα αλλά και η τελική διαφορά αφήνει μια πικρία στις τάξεις των νησιωτών οι οποίοι μέχρι και 5 λεπτά πριν το τέλος όχι μόνο ήταν ανταγωνιστικοί αλλά διεκδικούσαν επί ίσοις όροις την νίκη, η οποία όμως απομακρύνθηκε αρκετά αφού οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους καλαθοσφαιριστές του Παναιγιναϊκού, με τους αντίστοιχους του Άρη Γλυφάδας να έχουν αρκετά εύκολη πρόσβαση στο αντίπαλο καλάθι.

Η τελική κόρνα της γραμματείας βρήκε την ομάδα της Γλυφάδας νικήτρια με το ηλεκτρονικό ταμπλό να γράφει το τελικό 76-59. Πρώτος σκόρερ του Παναιγιναϊκού για ακόμα μια φορά ο νεαρός Άγγελος Κάτσας. Ο 21χρονος πλέι μέικερ ο οποίος διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, σημείωσε 27 πόντους. Δεύτερος σκόρερ ήταν ο Σπύρος Κάτσας με 14. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο μετά την έναρξη της 4ης περιόδου, σε μια προσπάθεια του κάτω από το καλάθι του Άρη, ο Σπύρος Κάτσας τραυμάτισε άθελά του τον συμπαίκτη του Κώστα Μαθιουδάκη στο πρόσωπο (κάτω από το μάτι) με τον τελευταίο να μεταβαίνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα σε νοσοκομείο του Πειραιά στο οποίο του τοποθετήθηκαν 6 ράμματα.
Τα δεκάλεπτα 14-8, 14-19, 21-20, 27-12.

Παναιγιναϊκός (Παπαευθυμίου): Γιάννης Κάτσας 5 (1), Ψωμιάδης, Μαθιουδάκης 5 (1), Μπρούστας, Χαρτοφύλαξ 6 (1), Σπύρος Κάτσας 14 (1), Γαρυφάλλου, Βαγγέλης Κάτσας 2, Καλέμι, Άγγελος Κάτσας 27 (1), Γκούρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png