Παναιγιναϊκός-Τερψιθέα Γλυφάδας 15-79. Για την 14η αγωνιστική των Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με το βαρύ 79-15 γύρισε η αποστολή του Παναιγιναϊκού από το κλειστό της Γλυφάδας κόντρα στην τοπική Τερψιθέα για την 14η αγωνιστική της Α’ Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ. Το αποτέλεσμα αλλά και η τελική διαφορά όπως είναι λογικό δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η τυπικά φιλοξενούμενη Τερψιθέα κυριάρχησε πλήρως σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, φτάνοντας με σχετική ευκολία στην νίκη. Από την άλλη, η ομάδα του Παναιγιναϊκού με πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι της, δεν μπόρεσε να φανεί πιο ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να γνωρίσει την βαριά ήττα από την πολύ δυνατή φέτος ομάδα της Τερψιθέας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal







Αυτή ήταν η 10η νίκη (3 ήττες) της Τερψιθέας στο πρωτάθλημα που την φέρνει στην 2η θέση με 23 βαθμούς, με τον Φοίνικα Πειραιά να είναι 1ος με 24. Αντιθέτως ο Παναιγιναϊκός αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα (2 νίκες στις 2 πρώτες αγωνιστικές), έχει γνωρίσει 10 συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 14 πόντους. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Φιλοθέη Μαγούλας.

Τα δεκάλεπτα 3-15, 3-35, 2-13, 7-16.

Παναιγιναϊκός: Γκοτσούλια, Μπακομήτρου Ηρακλεία, Μπίτσιου, Μπακομήτρου Ράνια, Λούβαρη, Μπακρατσά 10 (2), Βασιλακοπούλου 1, Φακίρη 4.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png